Style

Vitamina C pentru trusa de cosmetice

11 nov 2013 366 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Produse de nelipsit din trusa de înfrumuseţare, de la creme cu proprietăţi miraculoase la cosmetice şi arome florale, în nuanţe  citrice.

Parfum Jour d’Hermès, 15ml, preţ: 804 lei, magazine Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra

„Zilele nu au o evoluţie liniară, sunt circulare şi se reînnoiesc mereu. Fiind receptiv la frumuseţea zorilor şi la misterele nopţii, am compus acest parfum pur pentru ca femeia ce îl poartă să-i poată folosi pe deplin vrăjile şi farmecele“, a spus Jean-Claude Ellena, „nasul“ casei Hermès, despre parfumul Jour d’Hermès.

Notele parfumului evocă braţe pline de flori, în timp ce sticla e inspirată de forma unei lămpi, cu sigiliul „baudruche“ cu fir auriu.

Collistar Talasso-Scrub, preţ: 220 lei, magazine Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra

Gama Talasso conţine săruri de mare şi uleiuri esenţiale, folosite în tratamentele spa. Crema pentru scrub este un best seller de la Collistar, brandul vânzând de la lansare peste un  milion de produse. Scub-ul este disponibil în trei variante: Draining, Revitalizing şi Regenerating, pentru netezirea pielii şi remodelarea siluetei, pentru revitalizare şi pentru a proteja pielea de îmbătrânire. 

Gel de duş Versace Vanity, preţ: 153 lei, magazine Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra

Gelul de duş Vanity, alături de loţiunea de corp, deodorant şi parfum, face parte din gama completă de răsfăţ de la Versace. Gelul este perlat şi cremos ce parfumează pielea cu aromă de lămâi verzi şi flori de gardenie. Combinaţia de frezii, petale de trandafir şi gardenie se îmbină armonios cu accente de ceai negru, lemn şi cedru.

Loţiune de corp Pomellato, preţ: 178 lei, magazine Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra

Casa milaneză Pomellato a adăugat colecţiei de bijuterii Nudo o serie de trei parfumuri şi loţiuni de corp - Amber, Blue şi Rose - inspirate de altfel din inelele preţioase ale căror nume  le poartă .

Trei culori - pentru trei stări de spirit diferite - pot fi alese şi purtate ca inele Nudo, urmând inspiraţia de moment. Amber are note de Flori de Portocal şi Iasomie,  Blue este răcoritor şi plin de viaţă, cu note de Iris şi Mosc, în timp ce  Rose e delicat ca un boboc de trandafir.

Toate sticlele parfumurilor au un capac distinctiv inspirat de numeroasele pietre colorate ce împodobesc inelele Nudo.

Le Rouge  Givenchy, preţ: 146 lei, magazine Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra

Inspirat de culoarea strugurilor pârguiţi, un ruj de culoare intensă de la Givenchy se asortează bine cu nuanţele toamnei şi, în plus, nu va lăsa purtătoarea să treacă neobservată. Alături de culoarea „oz antic“, aşa cum îl numesc creatorii de la Givenchy, în aceeaşi gamă mai există şi alternativa roşului cărămiziu. Ambalajul rujului este un detaliu glam, rezervat pentru plăcerea celei care va purta Le Rouge.