Style

Vin sărbătorile!

29 nov 2013 557 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Şi odată cu ele, febra cumpărăturilor. Ca să vă facem viaţa mai uşoară, în ediţia de faţă am făcut o selecţie de cadouri pentru el şi pentru ea. Veţi găsi în paginile ce urmează ceasuri cu funcţii şi complicaţii avansate, bijuterii cu diamante şi pietre preţioase. E greu să dai greş cu un colier Chaumet sau cu un model clasic dar complicat de la Panerai. Apoi, materialul cu stilouri este dedicat  colecţionarilor, celor ce apreciază artizanatul, mai ales în rocă vulcanică şi alte materiale inedite, şi arta scrisului de mână. Pentru un om de business, stilourile sunt un cadou stilat şi util (pagina 24).

În ceea ce priveşte accesoriile şi hainele, am realizat două pagini denumite Gift Shop în care am recomandat, printre altele, butoni cu perle, încălţăminte stilată şi confortabilă şi genţi de business, pentru bărbaţi, iar pentru doamne - blănuri urbane, lenjerie sexi, pălării (orice doamnă ar trebui să aibă una) şi o rochie elegantă, ca piesă de bază a garderobei.

Parfumurile şi cosmeticele sunt iarăşi un cadou frumos, dar greu de nimerit. Cu toate astea, puteţi încerca un parfum de nişă şi vă puteţi orienta după caracterul persoanei pentru care cumpăraţi. Citiţi cu atenţie pagina 30 şi pagina 32.

Pentru bugete mai mari de cadouri citiţi pagina auto unde colegul nostru Bogdan Alecu recomandă nici mai mult nici mai puţin de un BMW din argint.

Tot în ediţia de faţă veţi afla şi care-i cel mai nou restaurant haute cuisine deschis în Bucureşti (în caz că nu doriţi să luaţi masa acasă de Crăciun) unde puteţi scăpa de frigul iernii (în insule, bineînţeles!). Iar la final, uitaţi de cumpărături şi aflaţi cum îşi petrece weekendul coproprietara magazinului Victoria 46. Sau gândiţi-vă ce vă puteţi cumpăra de acolo.

Să dăruiţi şi să primiţi din suflet!