Style

Unul dintre cele mai bine păstrate secrete din lume se află în această cutie metalică. Reţeta care vinde 1,7 miliarde de produse pe zi

10 dec 2011 1854 afişări de Gândul
Din aceeaşi categorie
Unul dintre cele mai bine păstrate secrete din lume se află în această cutie metalică. Reţeta care vinde 1,7 miliarde de produse pe zi

După 90 de ani, compania Coca-Cola riscă şi va scoate reţeta originală din seif, pentru a o prezenta într-un muzeu, scrie Daily Mail.

Publicaţia britanică scrie, totuşi, că rivalii Coca-Cola care speră să afle cum se face cea mai cunoscută băutură răcoritoare din lume vor fi dezamăgiţi.

Asta pentru că reţeta originală, care datează din 1886, este închisă într-o cutie metalică, iar aceasta este închisă la rândul ei într-un seif.

Începând din 1925, reţeta a stat închisă într-o bancă din SUA, însă acum, cu ocazia aniversării a 125 de ani de la fondarea Coca-Cola, cutia metalică va fi expusă la muzeul din Atlanta al companiei.

Totuşi, în SUA există voci care spun că mutarea nu are loc cu aniversarea Coca-Cola şi că reprezentanţii companiei vor să mute definitiv reţeta din bancă.

Banca respectivă, SunTrust Inc., lucrează cu Coca-Cola din 1919, când compania s-a listat la bursă. La un moment dat, SunTrust ajunsese să deţină 48 de milioane de acţiuni la Coca-Cola, însă ar fi început treptat să vândă din ele.

Citiţi mai multe detalii pe www.gandul.info