Style

Un birou cu fantezie. Galerie FOTO

05 mai 2012 949 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Clădirea care găzduieste sediul firmei a fost construită în anii '40 de un arhitect german şI urcă pe trei etaje până la o mansardă open space unde stau alături piese de mobilier cu aer de primăvară şI lustre industriale realizate de la Catellani&Smith, create într-un atelier atelier-manufactură de artişti plastici din Italia. Şi o pereche de suricate cu aripi, desenate pe perete şi considerate mascotele firmei.

Atât în biroul managerului cât şi la etaj există un mix de obiecte de design extravagante reunite într-un stil casual cu piese de mobilier simple albe, care face ca atmosfera să fie primitoare şI light "aşa cum ar trebui să fie şi comunicarea. De fapt aici suntem ca acasă, nu considerăm că e neapărat un birou".

Dimineaţa managerul începe întodeauna ziua cu o cană de ceai energizant Yerba Mate, cumpărat din Londra iar când jobul devine prea stresant coboară în grădină cu colegii şI fac brainstorming sau merg în cafeteria. Uneori urcă în mansardă şi se odihneşte pe canapea înflorată sau ia masa la unul din restaurantele vegan din zona străzii Viitorului.

Aproape în toată casa Bârlădeanu a optat pentru candelabre Fortuny, celebrele piese realizat manual din Veneţia, pentru că-i amintesc de "atenţia pentru detaliu la care ţinem în propriul mod de a lucra".

Lucrare semnată de artistul Ion Bârlădeanu, special pentru Corina Bârlădeanu. Numele asemănător nu este o coincidenţă artistul fiind originar din acelaşi sat cu tatăl femeii de afaceri. "La Ion Bârlădeanu apreciez în primul rând creativitatea autentică, mă inspiră spontaneitatea cu care a lucrat în stilul lui Andy Warhol, doar că fără nici o educaţie în spate".

Cafeteria rezervată discuţiilor şi relaxării este amenajată în acelaşi stil minimalist cu mobilă albă şi lustre semnate de Morosini.
Tabloul semnat de artista Mădălina Andronic este realizat în grafică digitală şI e primit cadou de la colegi. Reprezintă lumea Londrei, "noi călătorim foarte mult acolo, în scop profesional.