Style

Trucuri de răsfăţ cu stil sau ce produse de beauty se ascund în bagajul de vacanţă

23 aug 2017 688 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

În miez de vară, singurul gând, dar şi singurul cuvânt care stă pe buzele tuturor este, inevitabil, „vacanţa“. Şi cum concediile nu sunt niciodată suficient de lungi sau de dese, După Afaceri Premium a căutat o formulă care să prelungească vacanţa chiar şi în restul zilelor. Fie că se ascund într-un spray parfumat pentru păr, fie că se impregnează pe piele sub forma parfumurilor pentru corp sau a unei loţiuni tonice, aromele vacanţelor, indiferent de destinaţie ne însoţesc permanent vara aceasta.

 

Loţiunea tonică The Caring, semnată de Panacea, oferă un răsfăţ total tenului. După demachiere, regimul organic de nutriţie al pielii continuă prin acest produs care tonifiază, revigorează şi calmează tenul graţie extractelor organice.

Apa florală de lavandă organică, extractele de ceai verde şi rădăcină de nalbă acţionează pentru a dezvălui un ten sănătos, frumos şi strălucitor. Loţiunea The Caring este recomandată pentru toate tipurile de ten, având în componenţa sa aproape în totalitate ingrediente de origine naturală, potrivite pentru sănătatea întregului organism.

Produs disponibil în magazinul online Sole.

 

 

Apa parfumată pentru păr Amyris, de la Francis Kurkdjian, este o invitaţie la călătorie, întâi prin Florenţa, capitala artistică a Italiei, şi apoi în Jamaica, o insulă cu plaje paradiziace şi cu o cultură vibrantă. Amyris s-a născut din îmbinarea dintre răşini şi rizomi (tulpini subterane ale anumitor plante), aduse împreună într-o creaţie vibrantă. Rizomul de iris florentin este un ingredient rar şi cu un parfum extrem de delicat, iar Amyris este de fapt un copac din Jamaica.

Cu un parfum dulce, acest copac conţine o răşină onctuoasă de culoare portocalie, a cărei aromă este delicată şi uşor pudrată. Alăturarea celor două ingrediente total diferite, cel puţin aparent, a dat o apă parfumată pentru păr cu un parfum sublim, în care notele de amyris şi iris florentin sunt completate de cele diafane de flori de lămâi, portocală californiană, vetiver haitian şi ambră.

Produs disponibil în parfumeriile Beautik Haute Parfumerie.

 

 

Sprayul Hydra Beauty Essence Mist de la Chanel se adresează tuturor tipurilor de piele, pe care le hidratează, astfel că aspectul va fi strălucitor, iar pielea protejată. În sezonul cald hidratarea este esenţială, la fel ca în orice alt anotimp.

Produsul, cu o textură proaspătă sub formă de vapori, restaurează energia la nivelul tegumentului în orice moment al zilei. Sticla se poziţionează la câţiva centimetri distanţă de piele, iar sprayul se pulverizează printr-o mişcare circulară şi se poate aplica atât sub, cât şi peste machiaj.

Produs disponibil în Chanel Espace Beauté, din Băneasa Shopping City.

 

 

Creat de Hamid Merati-Kashani, unul dintre cele mai în vogă „nasuri“ ale momentului, parfumul Akaster de la Parfums de Marly este sofisticat, puternic şi generator de carismă, construit în jurul celor mai fine şi preţioase acorduri: trandafir de Taif, trandafir bulgăresc, geranium african şi un buchet senzual de note lemnoase de oud şi patchouli. Căldura şi senzualitatea acestui parfum îl transformă, fără îndoială, într-o creaţie chic, uşor de purtat.

Caracterul îndrăzneţ îi este evidenţiat încă din momentul în care parfumul este pulverizat pe piele din flaconul negru asortat, care se remarcă printr-o eleganţă aparte. La fel cum hainele pot dezvălui câteva secrete despre purtător, la fel şi o sticlă de parfum poate oferi o serie de informaţii cheie despre aromele pe care le îmbracă.

Produs disponibil în parfumeriile Elysée.

 

 

Erolfa, de la casa franceză cu tradiţie Creed, este un parfum oceanic, creat din memorie special pentru familia Creed, ai cărei membri erau pasionaţi de expediţii pe mare, în special în zona mediteraneană. Mirosul revigorant de mare, aerul sărat şi briza parfumată cu citrice sunt esenţele care îl definesc.

În acest parfum, predomină notele ierboase, proaspete, care reconstruiesc atmosfera din timpul vacanţelor prin intermediul unui amestec special de ingrediente, printre care bergamotă, portocală, violetă, busuioc, rozmarin şi melon, alături de ghimbir, iasomie, lemn de cedru şi lemn de santal.

Produs disponibil în parfumeriile Madison.