Style

Trucuri de răsfăţ cu stil

04 mai 2017 467 afişări de Alina-Elena Vasiliu
Din aceeaşi categorie

Primăvara aceasta s-a dovedit a fi capricioasă, aşa că noi ne-am asumat responsabilitatea de a găsi alte surse de energie. După Afaceri Premium vă propune astfel o colecţie de trucuri care aduc primăvara şi mai aproape, cu tot cu buna dispoziţie aferentă. Bonus, avem o surpriză pentru bărbaţii sofisticaţi, care au curajul să testeze arome noi.

 

Aqua Celestia, cea mai nouă creaţie a lui Francis Kurkdjian, transpune legătura perfectă între albastrul cerului şi cel al mării. Rezultatul este, după cum îi spune chiar numele, de o prospeţime celestă, condimentată cu mentă proaspătă şi coacăze negre, îmblânzită de generozitatea florilor de mimoză de Provence şi a notelor de mosc.

Produs disponibil în parfumeriile Beautik Haute Parfumerie

 

Apa de toaletă Eau de Cologne, parte din linia Les Exclusifs de Chanel, conţine nuanţe de citrice şi de neroli, care îi dau un aer primăvăratic. În 1929, Coco Chanel a inclus în oferta brandului său acest parfum, care fusese deja testat încă din secolul 18.

Cu ajutorul parfumierului francez Jacques Polge, acest parfum deja popular la acea vreme a primit un suflu nou.

Produs disponibil în Chanel Espace Beauté, din Băneasa Shopping City

 

Donna Margherita, de la Pantheon Roma, este precum o tânără domniţă senzuală şi fascinantă căreia îţi este foarte greu să-i rezişti. Parfumul încapsulează exact esenţa feminină din tuberoză, în timp ce narcisa, iasomia şi ambra oferă intensitate acestui buchet minunat, lăsând pe piele un miros proaspăt precum o zi de primăvară.

Produs disponibil în parfumeriile Elysée

 

O explozie de plante verzi pe un fundal uscat, lemnos. Aşa se dezvăluie parfumul Viride de la Orto Parisi, îmbrăcat într-o sticlă ce surprinde printr-un design minimalist. Totuşi, elementul-surpriză vine de la capacul care are încorporată o bucată de „lignum vitae“, un lemn cunoscut pentru caracteristicile extraordinare de rezistenţă, tenacitate şi densitate. Acesta este, de asemenea, copacul naţional al arhipelagului Bahamas, dar şi simbolul statului Jamaica.

Produs disponibil în parfumeriile Madison

 

Se ia prospeţimea lămâii siciliene, se adaugă notele lemnoase ale cedrului şi tonurile delicate ale irisului sicilian şi noul parfum Dior, Homme Sport, este gata. Noua creaţie a maestrului parfumier François Demachy este o reintepretare a ediţiei anterioare a aceluiaşi parfum şi vine la unison cu un look sofisticat şi sexy.

Produs disponibil în magazinele de specialitate

 

Escentric 01, de la Escentric Molecules, foloseşte un aromatizant chimic, Iso E Super, într-o concentraţie nemaiîntâlnită până acum în parfumerie (65%). Casa de parfumuri îl împerechează însă cu alte ingrediente, precum piper roz, coajă de lămâie şi tămâie, creând un nou tip de echilibru olfactiv. Escentric 01 se deplasează repede, de la vârf la bază, concentrându-se pe o bază senzuală, capabilă să alterneze, asemenea culorilor văzute printr-o prismă. Astfel, parfumul nu are „inimă“, adică notă de mijloc, dar are mult suflet.

Produs disponibil în parfumeriile Beautik Haute Parfumerie

 

Apa de parfum N0 5 de la Chanel nu este doar una dintre cele mai cunoscute ape de colonie din lume, ci o creaţie olfactivă unică, ce a reuşit să treacă testul timpului. Prin acest parfum, ideea de feminitate trece de la o generaţie la alta. Fa­vorizând aldehidele şi mirosul de coajă de portocală şi abandonând notele metalice, creatorul a adăugat ylang-ylang, ceea ce accentuează nuanţele de iasomie şi le estompează pe cele de vanilie.

Produs disponibil în Chanel Espace Beauté şi în magazinele de specialitate

 

Bibliothèque este cea mai populară lumânare a casei suedeze de parfumuri Byredo, reinventată ulterior ca parfum de cameră, iar apoi, în urma sutelor de solicitări, această aromă a apărut şi ca variantă de apă de parfum. Bibliothèque Eau de Parfum a fost produs în ediţie limitată, doar pentru anul 2017.

Produs disponibil în parfumeriile Madison

 

Colecţia The Eye of the Poet de la Dyptique invită purtătorul la o plimbare printre hăţişurile încărcate de vegetaţie şi pomii fructiferi ai unei grădini luxuriante. O călătorie iniţiatică, în care o serie de arome ascunse se dezvăluie celor mai fine nasuri. Gama de parfumuri L’Ombre dans l’Eau şi cea de parfumuri de ambient Baies, ambele sub umbrela colecţiei The Eye of The Poet, sunt inspirate de aromele pătrunzătoare ale trandafirilor şi coacăzelor negre. Re­zultatul este o îmbinare de plante, petale, esenţe şi pulberi magice.

Produs disponibil în parfumeriile Beautik Haute Parfumerie

 

„Ananda“ înseamnă fericire în sanscrită, iar parfumul cu acest nume de la Micallef este unul dintre acele parfumuri florale care însoţesc o femeie elegantă de-a lungul unei zile de primăvară. Esenţa coacăzelor negre, în acord cu notele de prună, pară sau lămâie, ne invită la o plimbare printre livezile cu pomi înfloriţi, scuturaţi de adieri uşoare ale vântului.

Produs disponibil în parfumeriile Elysée

 

Luxos şi, totuşi, spontan, J’Adore in Joy de la Dior te cucereşte imediat, de la prima atingere, fiind un parfum al contrastelor. Este atât puternic, cât şi vivace, aşa că poate fi purtat fără probleme pe tot parcursul zilei.

Produs disponibil în magazinele de specialitate

 

Poison Girl Apă de Toaletă de la Dior este o compoziţie nouă, care învăluie simţurile, alăturând îndrăzneţ materii prime aflate în contrast. Un duet care te surprinde iniţial cu arome de portocale suculente, urmate de note de flori senzuale, un mix ce creează o ambianţă cald/rece impetuoasă.

Produs disponibil în magazinele de specialitate.

 

Albis, de la Santa Eulalia, este un parfum care îţi aminteşte de briza mării într-o dimineaţă senină de vară, o com­binaţie de prospeţime, puritate şi lejeritate. Un val de flori parfumate este asociat cu note proaspete, crude, de valeriană. Această plantă este apreciată pentru proprietăţile sale relaxante, iar asocierea ei în acest parfum cu vanilia, lemnul de santal, orhideea, iasomia şi delicata floare de mărgăritar creează un răsfăţ pentru simţuri. Rezul­tatul? Un parfum unisex care invită la relaxare.

Produs disponibil în parfumeriile Madison

 

Or Intemporel - Noir Premier, de la Lalique, este o ade­vărată bijuterie olfactivă, fiind creat în jurul a două note excepţionale - tabac şi cafea. Vanilia şi balsamul de tolu, însoţite de atingerea fină a notei preţioase de patchouli, alcătuiesc o paletă opulentă şi caldă de tonuri care transformă acest parfum într-o poţiune de o frumuseţe atemporală.

Produs disponibil în parfumeriile Elysée