Style

Telecomanda Multimedia - Philips SRM7500

02 apr 2009 83 afişări
Din aceeaşi categorie

O telecomanda universala cu ajutorul careia putem comanda toate dispozitivele din casa - iar printr-un adaptor usb cu care comunica prin frecventa radio chiar si mediaplayer-ul de pe un PC. Micul display LCD incorporat ne ajuta sa selectam listele de cantece fara a porni monitorul PC-ului chiar si din alta camera.

Este compatibila cu Media Center, Windows Media Player 10-11 si iTunes 6-7 si poate controla pana la 7 echipamente audio/video cum ar fi televizorul, amplificatorul, dvd-playerul etc. Cei de la Philips dispun de o baza de date cu codurile de infrarosu ale majoritatii dispozitivelor si marcilor, iar daca si daca telecomanda nu recunoaste acel dispozitiv din prima, il poate invata foarte repede de la cea corespunzatoare printr-o simpla indreptare spre aceasta.
Are si control pe baza de activitati, ocupandu-se in acelasi timp de toate dispozitivele care sunt utilizate la vizionarea unui film (televizor, dvd-player si amplificator) sau la o auditie muzicala (cd player si amplificator).
 
Costa 519.9 RON, www.philips.ro
 

www.imidoresc.ro