Style

Ţara cu cei mai mulţi milionari pe cap de locuitor, unde nu se plătesc taxe, iar populaţia trăieşte de pe urma viciilor turiştilor

02 mar 2012 3466 afişări de inCont.ro
Din aceeaşi categorie
Ţara cu cei mai mulţi milionari pe cap de locuitor, unde nu se plătesc taxe, iar populaţia trăieşte de pe urma viciilor turiştilor

Monaco este un mic stat de pe Riviera Franceză, dar acesta nu este singurul motiv pentru care aici se găseşte cel mai mare număr de milionari pe cap de locuitor. Graţie succesului cazinoului din Monte Carlo, locuitorii din Monaco nu plătesc taxe la stat.

Acest lucru, în combinatie cu clima plăcută si bucătăria franţuzească, au făcut din micul oraş-stat un paradis pentru cei mai bogaţi oameni din lume.

În 2008, în Monaco aveau rezidenţa în jur de 2.000 de milionari, potrivit The Guardian.

De la porturi si până la hotelurile extravagante, Monaco a devenit un loc excelent pentru afaceri, în special pentru cei bogaţi, interesaţi să-şi joace milioanele la cazinouri.

Înconjurat din trei părţi de Franta, Monaco este al doilea cel mai mic stat independent din lume, cu o suprafaţă aproape de trei ori cat National Mall din Washington.

Statul este o monarhie constituţională condusă de familia Grimaldi din 1419. Prinţul Albert al II-lea de Monaco a urcat pe tron după moartea Regelui Rainier.

Citiţi mai mult pe incont.ro.