Style

STIL de manager: Dana Petcu, country manager Christian Dior Perfumes

25 feb 2013 1467 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Dana Petcu lucrează în industria cosmeticelor şi parfumurilor de lux de mai bine de 15 ani, dintre care ultimii doi i-a petrecut la conducerea Christian Dior Perfumes România, filiala locală a grupului francez care distribuie către marile lanţuri de profil cosmetice şi produse de parfumerie.

*Obiectul pe care îl port întotdeauna cu mine este ... un notebook Moleskin.

*Mă relaxez atunci când ... ies în oraş, la concerte de muzică clasică, operă sau teatru. Unul dintre preferatele mele este spectacolul Ivanov.

*Cartea pe care o citesc acum este ... Oscar şi tanti roz. O recitesc pentru că vreau să merg în curând la piesa de teatru care se joacă în prezent la Teatrul Bulandra.

*O destinaţie de călătorie pe care aş recomanda-o este ... Grecia pentru că are plaje superbe şi pentru că este aproape.

*Accesoriile mele preferate sunt ... hand made cu pietre semipreţioase, precum cele realizate de Antoaneta Nanău.

*Dacă aş colecţiona un artist ar fi ... Vincent van Gogh. De fiecare dată când merg la Paris ajung şi la Musée D'Orsay să revăd lucrările impresioniştilor şi post-impresioniştilor.

*Îmi place să colecţionez ... agende. Am primit recent una cu Micul Prinţ pe care o voi folosi pe post de jurnal.

*Parfumul pe care îl folosesc este ... Dior J'Adore l'Or. Este o esenţă de parfum pe care o folosesc de la lansarea sa la finalul lui 2010.

*Restaurantul preferat este ... Chez Cecile la Paris. La Bucureşti am mai multe în funcţie de zi şi de momentul zilei. Astfel în weekend prefer Capriciosa, iar în timpul săptămânii UpTown şi Osho pentru prânz şi Madame Pogany pentru seara.

*Beau întotdeauna cu plăcere ... un pahar de vin. În prezent prefer un cupaj de trei vinuri româneşti de la Davino.

*Obiectul meu preferat din garderobă este ... un şal de catifea. Nu colecţionez branduri, însă am în garderobă piese de la Dior, Celine, YSL şi Diane von Furstenberg.

*Sunt pasionată de ... mers pe bicicletă. Merg cu bicicleta atât prin parcurile de la noi, Ioanid şi Cişmigiu, cât şi la Versailles.

*Cea mai recentă descoperire din Bucureşti este ... restaurantul BON din Centrul Vechi.

*Cel mai des ascult ... muzică clasică. Merg la concerte atât la Bucureşti, cât şi la Paris. Îi ascult cu plăcere pe Ceaikovski şi pe Brahms. Acum aştept Festivalul George

Enescu pentru care deja mi-am cumpărat abonament.

*Cea mai recentă achiziţie exclusivistă este ... o geantă Celine.