Style

Spre Nord

18 dec 2013 149 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Prin paginile ediţiei DA Premium ianuarie/februarie suflă un aer nordic, însă nu puneţi nimic pe voi în timp ce citiţi pentru că atmosfera textelor rămâne caldă, chiar „cosy“.

La rubrica de gastronomie citiţi despre băuturi tari, ce ţin de cald, dar sunt considerate şi adevărate comori de către colecţionari - „...producătorii au lansat noi băuturi, fie în ediţie limitată, fie cu ingrediente precum apă de izvor glaciar sau grâu dintr-un soi special, sau distribuite în sticle cu de­sign inovativ“.

Apoi, aflaţi cum să vă amenajaţi casa în stil minimalist, de inspiraţie nordică, astfel încât să vă bucuraţi de spaţiu, de accesorii ludice şi mai ales de lumină- „Lumina este un alt element central în designul nordic, înverşunarea acestor popoare de a capta cât mai mult din puterea soarelui fiind perfect justificată“.

 Tot în această ediţie aflaţi şi câteva dintre secretele celui mai cunoscut parfumier din lume - „Îmi place ideea ca să dezvolte cineva o obsesie pentru parfumul meu, dar şi ca persoana care îl poartă să stârnească la rândul ei obsesii“, spune Roja Dove.

La rubrica de Calătorii, vă îmbarcaţi pentru excursii  ce au farmec doar iarna, iar colega mea Cristina Roşca vă va povesti despre aventura sa în căutarea Aurorei Boreale şi vă va inspira probabil să vă luaţi repede un bilet spre Norvegia - „ În această iarnă activitatea solară este la cote maxime, astfel că, potrivit cercetătorilor, este cel mai bun sezon din ultimul deceniu pentru a „vâna luminiţe“ .

Lectură plăcută şi un început de an luminat!

Ioana Mîţu, Editor şef DA Premium