Style

Selecţie de produse pentru răsfăţ: Care sunt must-have-urile cosmetice ale acestei primăveri?

06 apr 2016 1302 afişări de Roxana Pricop
Din aceeaşi categorie

Delicateţe şi minimalism sunt sursele de inspiraţie ale maeştrilor parfumieri în această primăvară. Cum sezonul se schimbă, nici că ar putea fi un pretext mai bun pentru a împrospăta trusa de frumuseţe hibernală, cam depăşită acum când zilele însorite ne provoacă la descoperiri. După Afaceri Premium propune o selecţie de produse pentru noul anotimp şi noile emoţii.

New in town

Calea Victoriei nu a mirosit niciodată mai bine de când la numărul 39 a fost deschisă noua parfumerie Elysée Gallery, un concept îndrăzneţ şi unic pentru pasionaţii de încântări olfactive. Într-un spaţiu generos de 400 metri pătrăţi, Elysée Gallery prezintă peste 40 de branduri de parfumerie şi cosmetică exclusiviste, o cafenea, un loc de joacă pentru copii, un life style corner şi o expoziţie de artă. Un eden aromat unic în România, în care fiecare casă de parfumuri are spaţiul său consacrat astfel încât esenţa şi emoţia brandului să ajungă la iubitorul de parfumuri. Cinci case de parfumuri au ales Elysée Gallery pentru a-şi prezenta în premieră colecţiile exclusiviste: Bulgari Le Gemme, Van Cleef and Arpels - Collection Extra­ordi­naire, Lalique - Exclu­sive Collection, Bulgari Eau Parfumee şi Parfums de Marly. Marcel Frank, bijutierul îndrăgostit de parfumuri, a creat special pentru Elysée un flacon de poşetă din piele de piton, placat cu aur şi pietre preţioase.

Rimel Growth Booster Terrybly de la by Terry

În plus, reputatul Serge Lutens a ales Elysée să prezinte în exclusivitate în România parfumurile sale.

 

Noul rimel Growth Booster Terrybly de la by Terry conţine tehnologia brevetată Lumicoat Care ce amplifică volumul şi lungimea genelor în timp ce activatorul de creştere ajută la creşterea puternică a genelor. Culoarea verde propusă de Terry pentru acest sezon face din acest mascara un must-have pentru sezonul de primăvară. Produsul este disponibil în parfumeriile Madison.

 

Baume de Rose de la by Terry

Faimosul Baume de Rose de la by Terry a fost îngheţat, cu un efect iridescent, bogat în volum şi în reflecţiile optice. Acest balsam de buze vine în două culori: coral stellar (o combinaţie între rozul petalelor de trandafir şi apetisanta mandarină) şi mauve moon (ce îmbină liliachiul astral cu roz-movul). Produsul este disponibil în parfumeriile Madison.

 

Casa franceză Diptyque şi designerul francez Olympia Le-Tan aduc un parfum care celebrează misterul şi alura genţilor de damă: „Rosaviola“

Casa franceză Diptyque şi designerul francez Olympia Le-Tan, cunoscută pentru umorul său răutăcios şi pentru pasiunea pentru culoarea roz, aduc în acest sezon un parfum care celebrează misterul şi alura genţilor de damă. Este vorba de „Rosaviola“. Note predominante de trandafir, urme de ruj şi căldura subtilă din notele de piele definesc umorul chic al colecţiei Rosaviola de la Diptyque. Colecţia este disponibilă în parfume­riile Beautik Haute Parfumerie. 

 

Parfum „White Spirit“ al casei Juliet Has a Gun

Creat din atracţia pentru contradicţii, parfumul „White Spirit“ al casei Juliet Has a Gun este asemenea unui foc sub un bloc de gheaţă. Un contrast între minimalism şi opulenţă. Note delicate de flori albe versus explozii de note lemnoase. Rezultatul a două lumi ce se ciocnesc, White Spirit este parfumul pre­scris pentru personalitate şi suflet. Parfumul este disponibil în parfumeriile Beautik Haute Parfumerie.

 

Parfum „Still Life in Rio“ al casei franceze Olfactive Studio

Un puseu de energie este noul parfum „Still Life in Rio“ al casei franceze Olfactive Studio ce are drept concept de bază punerea în note olfactive a imaginilor. Exotic şi luminos, parfumul este o creaţie ce îmbină notele de yuzu cu cele de ghimbir, mentă, lămâie, ardei iute jamaican, nucă de cocos şi rom. Asemeni oraşului brazilian Rio de Janeiro, parfumul îl transpune pe purtător într-o atmosferă magică, energizantă. Parfumul este disponibil în parfumeriile Elysée.