Style

Selecţie de produse pentru răsfăţ

11 mai 2016 1145 afişări de Roxana Pricop
Din aceeaşi categorie

Aromele care evocă puterea, spiritul neîmblânzit, furtunile sălbatice sau care aduc un elogoiu eroilor neînfricaţi sunt un „must have“ pentru cei care doresc să îşi exprime masculinitatea. Notele lemnoase şi moscul sunt mijloacele tradiţionale de exprimare olfactivă a masculinităţii, însă azi graniţele nu mai sunt la fel de fixe, astfel că nu este lucru de mirare ca un parfum masculin să aibă note de trandafir sau de citrice. După Afaceri Premium vă propune o listă de parfumuri ce emană masculinitate.

„Upper Ten“ creat de casa franceză Lubin este parfumul puterii, o odă adusă succesului, opulenţei şi aroganţei. Aroma sa este inspirată de cea a cluburilor de gentlemeni din New York- ul sfârşitului de secol XIX, de petrecerile de pomină date de Marele Gatsby. Lemn de cedru, lemn de santal, piele cu o atingere florală alături de notele de muşcată alcătuiesc acordul principal al acestui tribut adus masculinităţii. Cardamonul, condiment originar din Orientul Mijlociu, accelerează nota lemnoasă, în timp ce scor­ţişoara revigorează acest mix. Ambra şi baza de mosc aduc potenţă şi profunzime întregii creaţii. „Upper ten - Cei zece de sus“ este o expresie creată de poetul Nathaniel Willis pentru a-i desemna pe pionierii revoluţiei industriale din America.

Parfumul este disponibil în parfumeriile Beautik.

 

Autentic şi real este parfumul „L’Humaniste“ al casei franceze Frapin, prin modul în care redă combinaţia dintre citrice şi băutură.

În anul 2010, L’Humaniste a primit premiul Oscar decernat de Cosme­tiquemag, distincţie ce recunoaşte valoarea creaţiei Frapin.

L’Humaniste este un parfum care îţi taie respiraţia, produs de Frapin, casa ce deţine câteva secole de experienţă în crearea celebrelor cognacuri franţuzeşti. Sursa de inspiraţie este omul Renaşterii, fiind un tribut adus lui François Rabelais, scriitor umanist al secolului al XVI-lea.

Notele de gin şi ienupăr se îmbină cu cele de lămâie, bergamotă şi tonka pentru a crea un parfum rafinat, răcoritor şi androgin. Parfumul este disponibil în parfumeriile Beautik.

 

Doi ani de muncă şi căutări i-au fost necesari lui Laurent Mazzone pentru a crea parfumul Army of Lovers (numele este o trimitere directă către extravaganta trupă suedeză care a devenit celebră prin hit-ul Crucify la începutul anilor ’90). Parfumul Army of Lovers are un caracter baroc, opulent şi învăluitor. Baza este compusă din mosc, peste care se aşază note puternice de coriandru, muşchi de stejar şi patchouli, mizând pe un "parfum care să pătrundă în piele şi să se contopească cu aceasta".

Parfumul este disponibil în parfumeriile Madison.

 

 

Reflection Man al casei Amouage este un parfum plin de opulenţă. Parfumul are note de vârf proaspete, condimentate şi aromate. Rozmarinul, piperul roşu, frunzele de portocală amară sunt notele cu care se deschide acest parfum negreşit masculin. Esenţele florale din notele de mijloc (neroli, oris, iasomie, ylang ylang) captează puterea ispititoare a eului interior al bărbatului. Notele de bază, patchouli şi vetiver, împletite cu esenţe lemnoase senzuale, santal şi cedru, îi reflectă adevărata eleganţă. Deşi lista de ingrediente este dominată de note calde şi lemnoase, efectul final este unul cool şi futuristic.

Parfumul este disponibil în parfumeriile Elysée.

 

Intensitatea lemnelor preţioase, accentele date de ierburile aromate şi citricele revigorante sunt parte din povestea parfumului „Bois Bleu“ de la Robert Piguet. Deşi casa franceză Robert Piguet şi-a făcut numele respectat în lumea parfumeriei în special graţie parfumurilor florale şi feminine, „Bois Bleu“ este un încântător parfum masculin, clasic şi modern în acelaşi timp. „Bois Bleu“ este ideal pentru cei care doresc să facă o declaraţie de stil. Notele de vârf sunt citricele şi bergamota, notele de mijloc sunt nucşoara şi violeta, iar baza parfumului este construită cu ajutorul notelor de vetiver, lemn de santal şi cedru. Violeta, o notă pe care mulţi ar fi considerat-o exclusiv feminină, dă un twist neaşteptat parfumului.

„Bois Bleu“ este disponibil în parfumeriile Elysée.

 

Parfumul Kyoto creat de casa japoneză Comme des Garçons este călătoria spirituală în templele din oraşul cunoscut ca fiind inima Japoniei. În contrast cu aromele dulci şi opulente ale Indiei şi Arabiei, esenţele japoneze sunt o simfonie de arome lemnoase, iar parfumul Kyoto nu face excepţie. Uscate şi calmante, notele de lemn de cedru sunt înconjurate de note condimentate şi de vetiver. Este un parfum care îndeamnă la meditaţie, care aduce relaxare, asemeni băilor calde făcute în centrele budiste în mijlocul primăverii.

Parfumul Kyoto e disponibil exclusiv în parfumeriile Madison.