Style

Selecţie de produse pentru răsfăţ

23 mar 2015 493 afişări de Roxana Pricop
Din aceeaşi categorie
Andy Warhol, semizeul artei moderne, îşi schimba parfumul la fiecare câteva luni, astfel încât o nouă perioadă a vieţii sale să aibă propriul miros. Un exemplu demn de urmat mai ales acum când sezonul se schimbă, iar trusa de frumuseţe hibernală este depăşită şi ar trebui împrospătată cu miresme proaspete de primăvară. DA Premium propune o selecţie de produse pentru noul anotimp şi noile emoţii.
 
 

Şi pentru că am tânjit destul după soare, parfumul Sunshine de la Amouage promite să readucă lumina şi să ne încânte simţurile. Asemeni răsăritului de soare, parfumul se deschide printr-o explozie de note tinereşti de migdale, lichior de coacăze negre şi davană. Evoluând în acorduri intense de măslin dulce, iasomie, vanilie şi magnolie, Sunshine atinge punctul culminant prin note îndrăzneţe de papyrus şi tabac blond. Prin Sunshine, Christopher Chong, directorul de creaţie al casei Amouage, ne aduce lumina balsamică a unei după-amiezi şi ne invită să facem probabil unul dintre cele mai dificile exerciţii de introspecţie. Parfumul este disponibil în parfumeriile Elysée.

Sinergia dintre natură şi ştiinţă este filosofia care stă la baza brandului de cosmetice de lux Bellefon­taine din Elveţia.Tratamentul Elixir Beauty Essence este asemeni unui cocktail de vitamine, energetic şi înviorător cu tenul. Tratamentul reactivează tonicitatea ţesuturilor, îmbunătăţeşte vizibil fermitatea pielii, asigurând luminozitate tenului. Contribuie eficient în lupta împotriva formării ridurilor, venind în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de piele, ca un tratament anti-aging ideal. Produsele Bellefontaine sunt disponibile în parfumeriile Elysée.

Hudson Yards de la Bond no.9 este parfumul primăverii urbane, proaspăt şi răcoros precum roua dimineţii. Denumit după un cartier de la marginea vestică a Manhattan-ului, parfumul celebrează oraşul New York plin de viaţă, într-o însorită şi înmugurită zi de primăvară. Notele parfumului sunt petalele de lăcrămioare, frezii acidulate, ulei de piper roz, muguri de bujori, trandafir bulgăresc, flori de portocal şi absolut de iris. Hudson Yards este disponibil în parfumerii Hip-Nose.

Primăvara, feminitatea este în floare. „A la rose“, noul parfum al maestrului parfumier Francis Kurkdjian, este o odă adusă feminităţii şi eleganţei.Două varietăţi de trandafir şi-au expus strălucirea şi bogăţia petalelor pentru a crea acest parfum, două sute cincizeci de trandafiri Centifolia din Grasse sub formă de absolu, care creează aroma de bază florală, cu accente carnale şi dulci de miere. De asemenea, au fost folosiţi două sute cincizeci de trandafiri Damascena din Bulgaria sub formă de uleiuri esenţiale, care creează notele de top cu arome de pară şi lychee. Un parfum subtil şi uşor, o creaţie care prezintă o notă clasică -roza- în cea mai pură formă.Parfumul este disponibil în parfumeriile Beautik Haute Parfumerie.