Style

Şase greşeli vestimentare pe care le faci vara

14 iun 2014 8095 afişări de Mihai Clinciu
Din aceeaşi categorie

Sunt câteva articole vestimentare de care multe persoane abuzează pe timpul verii, deşi locul lor ar trebui să fie la gunoi. La asta se adaugă şi faptul că, din dorinţa de a ameliora efectele caniculei, bărbaţii au început să fie din ce în ce mai predispuşi la a-şi compromite aspectul ţinutei.

Ştim, temperaturile de 30Ă grade Celsius sunt greu de suportat, dar crede-ne că imaginea cu tine încălţat cu o pereche de şlapi le întrece cu mult. Aşadar, pregăteşte-te să iei notiţe, pentru că în continuare îţi vom spune care sunt cele mai comune greşeli vestimentare pe care trebuie să le eviţi vara asta (şi nu numai).

1. Maioul

Există un motiv pentru care bunicul tău purta maioul pe sub cămaşă, iar acesta este mult mai simplu decât ai putea crede: maioul purtat la vedere în orice alt loc decât o sală de sport atentează la simţul estetic.

2. Şlapii de cauciuc

Nu ştim cine a fost primul om care s-a gândit ”Hmm, ce-ar fi să ies eu pe stradă cu încălţămintea care ar trebui purtată doar la plajă sau în baie”, dar îl urâm sincer. Aşadar, dacă vrei ca picioarele tale să respire fără ca tu să arăţi ca unul care a naufragiat în mijlocul oraşului, alege o pereche de sandale. De preferat din piele şi, evident, poartă-le fără şosete.

3. Şosetele

Dacă tot a venit vorba despre ele, trebuie să ne manifestăm încă o dată pasiunea pentru... lipsa şosetelor. Da, picioarele tale au fost încorsetate destul timp de nouă luni, a venit momentul să le oferi ceva mai multă libertate. Dacă chiar nu te simţi confortabil fără şosete, încearcă unele “invizibile”.

Cititi mai mult aici.