Style

Saracii sportivi bogati

03 iun 2011 471 afişări de inCont.ro
Din aceeaşi categorie
Saracii sportivi bogati

Sunt tineri, sportivi si castiga milioane de euro anual din golf, baschet, fotbal sau din reclame. Vorbim despre un top al celor mai bogati sportivi din lume, unde lider este Tiger Woods, in ciuda nenumaratelor scandaluri in care a fost implicat. Chiar si asa, averea celor mai bogati 50 de sportivi din lume a scazut cu 11% fata de anul anterior, la 1,4 miliarde de dolari.

In intervalul 1 mai 2010 - 1 mai 2011, Tiger Woods a incasat 75 de milioane de dolari din salarii, bonusuri, premii si drepturi de imagine, potrivit unui top intocmit de Forbes. Chiar si asa, din suma nu au fost scazute salariile platite agentilor si nici taxele.

Pe locul doi si trei s-au clasat baschetbalistii americani Kobe Bryant si LeBron James, care au incasat 58 de milioane dolari, respectiv 48 milioane.

Din top nu putea lipsi tenismenul Roger Federer, care a reusit sa adune 47 milioane dolari. Iar pe locul cinci s-a clasat jucatorul de golf, Phil Mickelson, cu 46,5 milioane dolari. Citiţi cu cât le-a scăzut averea celor mai bogaţi sportivi pe www.incont.ro