Style

S-a inventat expresorul de biberoane. Nestle lansează aparatul care face lapte în mai puţin de un minut

29 mai 2011 1439 afişări de Adrian Voicu
Din aceeaşi categorie

După ce s-a lansat pe piaţa expresoarelor cu linia de aparate Nespress, Nestle a decis să se extindă şi pe piaţa electrocasnicelor pentru bebeluşi, lansând aparatul BabyNes, care prepară un biberon de lapte pentru bebeluşi într-un minut.

Semănând cu o maşină Nespresso, aparatul realizat de Nestle - companie care a inventat şi laptele praf pentru bebeluşi în urmă cu 145 de ani - permite realizarea unei porţii de lapte pentru sugari.

Gigantul a ales ca primă piaţă de desfacere Elveţia, aceasta fiind "prima soluţie nutriţională completă din lume pentru hrana bebeluşilor", conform reclamei companiei.

În mai puţin de un minut, aparatul realizează un biberon de lapte dintr-o capsulă (din şase), ale cărei ingrediente sunt special adaptate nevoilor nutriţionale ale bebeluşului.

Astfel, utilizatorul poate selecta temeratura dorită, introduce capsula închisă ermetic, maşina calculând singură cantitatea de apă necesară pentru realizarea laptelui pentru bebeluş. Vândut la un preţ de 202 euro şi cu rezerve al căror cost se ridică la 49-55 euro pe cutia de 26 capsule, aparatul va avea de dus o muncă de convingere ţinând cont că pentru realizarea unei porţii de lapte costul este de cinci ori mai mare decât în mod normal.