Style

S-a deschis Trump Panama City, cea mai înaltă clădire din America Latină - GALERIE FOTO

08 iul 2011 586 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie

Donald Trump a lansat săptămâna această Panama Resort, un hotel de 70 de etaje, cea mai înaltă clădire din America Latină. Hotelul în formă de pânză de corabie are o altitudine de 284 de metri.

Trump Ocean Club reflectă "noua generaţie de turism de lux", spun reprezentanţii companiei. Cea mai ieftină cameră aici costă 300 de dolari pe noapte iar o casă, în zona rezidenţială, se vinde cu sume cuprinse între 250.000 şi 1 milion de dolari. cu o investiţie de 430 de milioane de dolari, resortul creat de firma de arhitectură columbiană Arias Sema Saravia are 47 de apartamente, 37 de lifturi, un spa, o marină, un cazino şi o insulă cu o plajă privată. Tot aici aveţi la dispoziţie o terasă de 900 de metri pătraţi cu piscină şi vedere la mare şi un serviciu personalizat de majordomi. "Este primul proiect Trump din afara Statelor Unite", a spus fiul lui Donald Trump, Eric.

Lanţul Trump are hoteluri în oraşe din Statele Unite ca New York, Chicago şi Las Vegas şi construieşte, în prezent, un alt hotel în Toronto, Canada.

O mie de oameni sunt angajaţi la Panama City, un loc în care celebrităţile şi miliardarii lumii au cumpărat deja toate apartamentele puse la vânzare. Boom-ul din piaţa imobiliară a transformat capitala Panama-ului într-un "mini-Dubai". Cu turnul Trump, Panama se află acum pe lista primelor trei regiuni cu cele mai înalte clădiri din America Latină. Atât "The Point" (67 de etaje şi 266 de metri altitudine) cât şi Ocean Trump, care e doar cu 20 de metri mai scund, s-au lansat anul acesta, scrie AFP.