Style

Ritualuri japoneze şi antrenamente pentru astronauţi.

13 ian 2014 293 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Pentru cei ce vor să încerce ceva nou la început de an, complexul Stejarii Country Club a deschis primul Shiseido SPA din Europa de Est. Brandul Shiseido, cu tradiţie de peste 140 de ani, se ghidează după o serie de principii de bază ale culturii japoneze, dar aduce în Bucureşti un meniu divers de tratamente- de la ceremoniile japoneze de îmbăiere până la programul Speedfitness, bazat pe un dispozitiv destinat pentru antrenamentul astronauţilor ruşi. Speedfitness durează doar 15 minute şi constă într-un antrenament personalizat de stimulare electrică a musculaturii (EMS) întregului corp. Tot la Shiseido SPA clienţii au acces la piscină, Hammam, saună şi camere cu aburi, dar pot practica şi Yoga sau Pilates, sau pot merge la salonul de înfrumuseţare Beauty District. 

 În plus, „... acest proiect aduce un concept nou pe piaţa din România: un SPA unde relaxarea se îmbină cu arta şi design-ul”, declară Helen Coulon, Consultant Shiseido SPA. SPA-ul va găzdui periodic expoziţii ale tinerilor artişti, dar şi opere de artă de referinţă din istoria Shiseido. În cadrul centrului SPA, va fi integrat şi un podium de modă pentru prezentări ale designerilor români şi internaţionali.

Shiseido SPA are, de asemenea, servicii de îngrijire şi spaţii special decorate pentru bărbaţi, iar un pachet de o zi care include două tratamente spa şi acces la saună costă în jur de 100 de euro.