Style

Revelionul lui Roman Abramovici a costat 5 milioane de lire sterline

02 ian 2012 2316 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
Revelionul lui Roman Abramovici a costat 5 milioane de lire sterline

Poate pentru a sărbători trecerea cu bine peste un an greu sau liniştea dinaintea furtunii oligarhul Roman Abramovici a organizat de Revelion cea mai extravagantă petrecere a sa de până acum, scrie Telegraph. Şampania Cristal şi caviarul au curs din belşug weekendul acesta în insula St Barts , din Caraibe, pe măsură ce 400 de invitaţI ai oligarhului au debarcat sâmbătă seară la proprietatea de 59 de milioane de lire sterline deţinută de acesta. Petrecerea a costat 5 milioane de lire sterline iar muzica a fost asigurată de Red Hot Chili Peppers.

Majoritatea invitaţilor au fost cazaţI pe Eclipse, unul dintre iahturile de lux ale miliardarului rus şI cel mai mare iaht privat din lume ( are două piste de aterizare pentru elicopter, un submarin "ataşat " şi două piscine), iar ceilalţI invitaţI au stat pe un iaht mai mic, de 114 metri, denumit Luna. Deşi Luna este cu 60 de metri mai mic decât Eclipse, la bord a fost angajat un echipaj de 40 de oameni, în timp ce pe Eclipse au fost angajaţi 80 de oameni pentru a servi invitaţii.

Lista de invitaţi nu a fost făcută publică însă localnicii au spus că i-au văzut printre alţii pe George Lucas, care a creat Star Wars , designerul Marc Jacobs şI Jimmy Choo, pe Jon Bon Jovi şi Paul Allen.

Invitaţii îmbrăcaţI în stilul "island chic" au fost preluaţI de pe iahturi în feriboturi până la mal, iar de acolo au fost transportaţI cu limuzine până la proprietatea miliardarului. Meniul Revelionului a inclus fructe de mare proaspete, caviar şI fructe caraibiene dar şI specialităţI ruseşti, pregătite de bucătarul cu stele Michelin, Thomas Chiarelli.

Petrecerea a fost cea de-a treia pe care proprietarul echipei Chelsea a dat-o pe această insulă. Prima petrecere a avut loc în 2009 , a costat 3 milioane de lire sterline, i-a avut ca invitaţI pe Orlando Bloom şi Kanye West iar muzica a fost asigurată de Beyonce, Gwen Stefani şi Prince.