Style

Perechea de butoni: accesoriul care face diferenţa

19 mai 2014 801 afişări de Mihai Clinciu
Din aceeaşi categorie

Lista accesoriilor pe care le putem folosi noi, bărbaţii, este mult mai mică decât a partenerelor noastre. Totuşi, nu suntem niciun moment geloşi pe ele. De ce? Pentru că ale noastre au personalitate. E de ajuns să priveşti o pereche de butoni de la manşeta unui domn pentru a îţi da seama cât de multe spun despre el.

În primul rând, faptul că ai ales să porţi butoni înseamnă că pui preţ pe aspectul tău şi că eşti atent la detalii. Nu ne plac expresiile clişeice, dar în acest caz suntem nevoiţi să cităm una dintre ele: frumuseţea stă în detalii. Da, e valabil şi pentru ţinuta ta. În al doilea rând, după cum am spus anterior, butonii denotă faptul că te iei în serios. Sigur, un costum, o cămaşă şi o cravată alese intelligent pot arăta că eşti un adevărat domn, însă o pereche de butoni aduc un plus considerabil la capitolul rafinament.

Când vine vorba de butoni, parcimonia este unul dintre primele cuvinte la care trebuie să te gândeşti. Desigur, nu referitor la suma pe care o investeşti atunci când îi achizioţinezi (ba chiar îţi recomandăm să alegi unii de calitate, din aur sau argint), ci la frecvenţa cu care îi vei purta.

Citiţi mai mult pe www.gq.ro.