Style

Pentru cei sălbatici

27 aug 2014 249 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

WILD este noul parfum lansat de Dsquared2, obiectivul esenţei fiind explorarea conexiunilor dintre bărbat şi universul urban şi natural din jurul său. Noul parfum va fi disponibil începând cu luna octombrie, preţul pentru un flacon de 50 de mililitri fiind de 248 de lei, spun reprezentanţii Niran Co. Products, compania care aduce pe piaţa locală unele dintre cele mai importante branduri de parfumuri şi cosmetice de lux din lume. Produsele aduse de Niran Co. Products se vând prin intermediul unor mari lanţuri precum Sephora sau Douglas.

Sticla transparentă a parfumului WILD este înaltă şi rafinată, iar design-ul elegant cu linii fine se ondulează pe umerii rotunzi. Sticla este decorată cu un capac negru-lucios şi conţine elemente din piele neagră ce au ca inspiraţie hamul armăsarilor, şeile şi curelele stilizate. Acest elemente îndrăzeţe create de Dean şi Dan Caten, subliniază contrastul dintre conceptul sălbatic al sticlei şi aroma capturată în aceasta.

Esenţa combină prospeţimea florii de santolină, cu tonuri vibrante de răsină. Totodată, ambra vegetală se combină mai departe cu notele primare şi profunde de humus.