Style

Patru motive pentru care Hagi va fi păstrat pâna la finalul sezonului

20 mar 2011 32 afişări de Pro Sport
Din aceeaşi categorie
Patru motive pentru care Hagi va fi păstrat pâna la finalul sezonului

Situaţia tehnicianului Gheorghe Hagi la echipa Galatasaray se va clarifica marţi seară, când va avea loc o şedinţă a Consiliului de Conducere al clubului din Istanbul, informează cotidianul Hurriyet.

Potrivit sursei citate, conducerea grupării are păreri împărţite în privinţa lui Hagi, unii oficiali fiind de părere că tehnicianul trebuie demis imediat, iar alţii considerând că ar fi mai bine să aştepte Adunarea Generală din 27 martie pentru a lua o decizie.

Cotidianul Fanatik scrie, sub titlul "Hagi pleacă marţi", că oficialii clubului Galatasaray vor discuta, la începutul săptămânii viitoare, cu Ioan Becali, pentru a încerca să ajungă la o înţelegere în privinţa rezilierii contractului lui Hagi şi a scăderii compensaţiei de la 1,75 milioane de euro la sub un milion de euro. În cazul în care cele două părţi nu se vor înţelege, se va lua o decizie după Adunarea Generală din 27 martie.

Internetspor.com notează, în schimb, că toate indiciile arată că Hagi va rămâne la Galatasaray până la finalul sezonului. Citiţi mai mult despre patru motive pentru care va fi păstrat pâna la finalul sezonului pe www.prosport.ro