Style

Pat de lux la peste 200 de mii de dolari

02 aug 2010 259 afişări
Din aceeaşi categorie

Cel mai recent model lansat pe piaţă de Parnian se încadrează în categoria paturilor de lux şi high tech, compania producătoare pretinzând că este cel mai scump pat din lume.

Parnian, cunoscută ca fiind compania producătoare şi totodată retailerul celui mai scump birou, tocmai a lansat un nou model de pat de lux high-tech în showroom-ul din Scottsdale, Statele Unite. Preţul pentru acest pat începe de la 38.000 de dolari şi poate ajunge până la 210.000 de dolari, în funcţie de materialele utilizate.

Initial producătorul nu şi-a propus să creeze un pat de lux, ci doar un model interesant, neobişnuit. Şeful companiei, Abdolhay Parnian, a declarat că munceşte la designul acestui model de doi ani şi că meşterii au lucrat mai bine de opt luni pentru a asambla şi finisa acest pat.

Patul include suporţi pentru iPad încorporaţi, module pentru încărcarea acestora, sistem TV pop-up, monitoare de computer, compartimente secrete, modele din aur şi oţel inoxidabil şi o saltea lucrată manual din materiale naturale (lână, bumbac, latex şi păr de cal). Pe lângă alte detalii la fel de luxoase, patul beneficiază de led-uri tactile, unul pentru iluminarea zonei pentru lectur nocturne, altele pentru noptiere.

Chiar dacă patul celor de la Parnian poate ajunge la peste 200 de mii de dolari, cel mai scump pat din lume este cel din aur de la Jado Steel care costă nici mai mult, nici mai puţin de 676.550 de dolari.