Style

(P) TRÉSOR, ETERN…

11 oct 2013 194 afişări
Din aceeaşi categorie

„Puţine parfumuri şi-au pus amprenta asupra istoriei parfumurilor ca  parfumul Trésor, un parfum care a atins înălţimi mitice; un parfum care a însoţit evoluţia destinelor şi vieţilor femeilor, rezistând testului timpului cu o modernitate care dăinuie.  

Secretul? Pe lângă compoziţia sa inimitabilă, identificabilă imediat, Trésor este un parfum care pur şi simplu spune adevărul. Nu e nevoie decât de o izbucnire scurtă a melodiei sale de neuitat pentru a evoca instantaneu o poveste despre realizarea  absolută, despre împlinirea universală şi sinceră definită de priviri iubitoare, dragoste veselă şi graţie infinită. O poveste a feminităţii fericite - cu atât mai fericită cu cât este integră, liberă şi inflexibilă, refuzând să urmeze moda.

Într-un dialog etern cu femeile, Trésor se adaptează evoluţiei naturale a dorinţelor lor.  Când vine vorba de dragostea de astăzi, 1+1=3… Ea are totul, el are totul. Împreună transcend totul. Astfel, după 23 de ani de la crearea sa, Trésor reapare reinventat în mod surprinzător – şi redescoperă profunzimile ascunse ale adevăratei sale identităţi. Eau de Parfum pe care o cunoaştem dintotdeauna stă alături de mai recentul Absolu de Parfum şi de noua apariţie Eau de Parfum Lumineuse, pentru a se completa şi a se perfecţiona reciproc, exprimând fiecare faţetă a trandafirului aşa cum o vede Lancôme. Această triadă de elixire exprimă dragostea desăvârşită şi strălucitor de încrezătoare feminitatea intensă şi împlinită, întruchipată de femeia Trésor: Penélope Cruz. Înfăţişată într-o formă sublimă prin lentilele ingenioase şi magice ale lui Rob Marshall – prinţul fără rival al strălucirii ecranului de argint – actriţa urmează să scrie un capitol nou în povestea Trésor, o evocare care dăinuie şi  rămâne cumva la fel de proaspătă ca un boboc de trandafir primăvara. 

Aceasta este povestea feminităţii evocată de Lancôme: un brand care exprimă cu pasiune toate cele mai frumoase momente din viaţa unei femei cu fiecare nouă notă de parfum. Astăzi, celebrăm aceste momente din nou prin trei variante ale parfumului Trésor, care sunt ca o hartă olfactivă spre iubire. Cu o bucurie desăvârşită.”

Youcef S. Nabi, 

Preşedinte Lancôme 

Penélope Cruz by Alexi Lubomirski,Credits: Alexi Lubomirski for Lancôme © 2013