Style

(P) Rosae Mundi acum şi în România, în exlusivitate în magazinele Elysee Concept!

01 iul 2013 203 afişări
Din aceeaşi categorie

Elysee Concept, distribuitor exclusiv Profumum pentru România, lansează cea mai recentă creaţie în materie de parfumuri a casei: Rosae Mundi!

Parfumurile Profumum Roma sunt create din 1996 după un concept unic, sofisticat şi neconvenţional, din ingrediente deosebite, special cultivate. Cu o concentraţie nemaîntâlnită în lumea parfumeriei, de peste 40%, parfumul devine experienţa intensă şi personală ce evoluează în funcţie de emoţiile fiecărei persoane care-l poartă. Procesul de creaţie porneşte de la o emoţie, poveste sau experientă din trecut ce se doreşte a fi retrăită. Parfumul astfel conceput alimentează nu doar simţurile, ci stârneşte nostalgii şi plăcerea momentelor de neuitat.

ROSAE MUNDI – pentru conaiseuri!

Tu m’appelles la Rose/dit la Rose/ mais si tu savais/

mon vrai nom/je m’effeuillerais aussitot

Paul Claudel

 

Mă numeşti Trandafir/ spuse Trandafirul/ dar

dacă mi-ai ştii/ adevăratul nume/ mi-aş pierde pe dată/

petalele

Trandafirul, din Rosae Mundi devine acel ingredient misterios care ne poartă către senzatii si emotii nebănuite.

În contact cu pielea trandafirul astfel lucrat în acord cu note de patchouli, vetiver şi lemn de cedru devine extrem de senzual. Dimineaţa sau seara, Rosae Mundi îşi învăluie purtatorul într-o aura magică de nostalgie, de senzualitate sau dezlănţuire.

Universul Profumum Roma este alcătuit din peste 22 de parfumuri, disponibile în România exclusiv în magazinele Elysee Concept.