Style

(P) Elysee Concept lanseaza in exclusivitate Rose en Noir by Miller Harris in Romania

01 nov 2013 178 afişări
Din aceeaşi categorie

Bucuresti, 17 octombrie 2013

 

Elysee Concept anunta ca incepand de la 1 octombrie 2013 este noul distribuitor pentru Romania a renumitei case de parfumerie Miller Harris. Aceasta noua colaborare vine ca o recunoastere si incununare a eforturilor Elysee de a oferi produse si servicii de exceptie tuturor iubitorilor de parfumuri si cosmetice exclusiviste. Pentru a celebra acest moment Elysee prezinta in exclusivitate pentru Romania ultima creatie a casei Miller Harris, parfumul Rose en Noir.

Miller Harris intruchipeaza stilul eclectic si distinct al “nasului” Lyn Harris, un stil care se distinge datorita materiilor prime extrem de pretioase si exclusiviste si a instinctului de parfumeur desavarsit ce transcede in tot ceea ce tine de procesul creativ.

Lyn este un nume de referinta in arta parfumeriei de mai bine de douazeci de ani, in anul 2000 punand bazele casei Miller Harris. Semnatura ei stilistica este definita de dragostea sa pentru ingrediente naturale si de maestria de care da dovada in prelucrarea acestora. Respectand traditia, Lyn depaseste granitele conventionale creand parfumuri inovatoare si atemporale.

" Viata este asemeni unei calatorii iar eu am privilegiul de a-mi putea impartasi povestea prin intermediul creatiilor mele." Lyn Harris

Stilul aparte, devenit iconic, atat al produselor cat si al magazinelor au consacrat Miller Harris drept una dintre cele mai exclusiviste case de parfumuri din lume. Rar se intampla sa putem descoperi o casa de parfumuri care sa ne revolutioneze perceptia despre aceasta arta iar Miller Harris exact asta face.

 

Pret: 50 ml/ 560 Ron

Rose en noir, latura intunecata si seducatoare a trandafirului!

A cuceri este o arta iar a te lasa sedus un adevarat talent. Rose en Noir se adreseaza ambelor stari fiind asemeni unei seductii careia incerci sa ii rezisti pentru ca ulterior sa ii cedezi ireversibil. Acorduri bogate si intunecate de trandafir turcesc si frunze de violeta domina inima parfumului, incalzita prin note senzuale de coriandru chimen si citron. Parfumul isi dezvaluie frumusetea transparenta si sofisticata pe masura ce evolueaza in acorduri de patchouli si frunze de tabac negru frantuzesc.

Rose en Noir este parfumul frumusetii captivante si magnetice, in a carui mreje ne lasam cu incantare atrasi.

Nascut dintr-o imensa pasiune pentru parfumuri, stil si rafinament, Elysee isi propune sa aduca in Romania adevaratele puncte de reper ale acestei minunate arte. In portofoliul Elysee Concept se regasesc peste 30 de branduri de parfumerie si cosmetica de nisa distribuite in regim de exclusivitate, printre care si esente rare, aflate pe lista de asteptare in tari din intreaga lume.

 

 

Elysée Lahovari

Strada Tache Ionescu, nr.29
sectorul 1, 010353, Bucuresti, Romania

Tel: 0040 318 241 588

 

Elysée Marriott

Grand Avenue Shopping Galleries, J.W Marriott Bucharest

90th, Strada Calea 13 Septembrie

Bucuresti, Romania

 

Elysée Victoriei

Calea Victoriei, nr. 56, Bucuresti, Romania

Elysée Selections Vega

Mamaia, Constanta( in incinta Hotelului Vega)