Style

(P) Colectia ELIE SAAB Le Parfum - Un vis al feminitatii

20 sep 2013 527 afişări
Din aceeaşi categorie
NEW EAU DE PARFUM INTENSE
 
"Lumina este forta eterna." Elie Saab
 
A face femeia mai frumoasa a fost mereu obsesia lui Elie Saab. Lumina este sursa sa de inspiratie si materialul sau cel mai brut. Indemanare desavarsita, materiale somptuoase, cusaturi structurate cu mare grija.... Moda lui Elie Saab radiaza o magie distinctiva care ofera o aura speciala femeilor care ii poarta creatiile.
 
Nimeni nu isi alege creatiile din intamplare. A alege ELIE SAAB inseamna a imbratisa o viziune stralucitoare — un vis al feminitatii de neuitat pe care couturier-ul il aduce la viata cu un talent de virtuoz.
 
Eau de Parfum Intense este cea de-a treia si cea mai noua versiune a universului parfumeriei Elie Saab. Inca o data Couturier-ul exploreaza tema luminii, pentru a exalta o feminitate radianta.O aroma fermecatoare, o interpretare definitiva careia nu ii este teama sa isi arate senzualitatea.  
 
EXPRESIA OLFACTIVA
 
 Eau de Parfum Intense captureaza incandescenta unui cer senin chiar inainte de apus. Acel moment feeric, cand lumina, inca stralucitoare, capata o tenta aramie si o caldura molesitoare. Francis Kurkdjian interpreteaza stralucirea acestui moment magic intr-o noua expresie a placerii senzuale, cu noi acorduri pentru a defini conturul unei arome voluptoase oriental-florale.
 
"Ce iubesc cel mai tare la acest proiect pentru Elie Saab este acel aer pozitiv al feminitatii sigure pe sine" Francis Kurkdjian
 
O SEMNATURA A INTENSITATII
 
Noul Eau de Parfum Intense se deschide printr-o explozie stralucitoare de flori de portocal. Nota de inima deschide calea catre o aroma luxurianta de ylang-ylang aproape narcotica,temperata delicat de dulceata trandafirului de miere. Creaza dependenta…
La nota de baza, patchouli si acordul de ambra au o tenta usor dulce care exuda o urma invaluitoare cu accente senzuale. De neuitat…
 
O SARBATOARE PENTRU SIMTURI
 
Fatetata asemeni unei pietre pretioase, sticluta captureaza lumina si o transmite inapoi in reflexii infinite. O executie de maestru care intruchipeaza principiile de lux autentic. Grosimea sticlutei, perfectiunea liniilor, puritatea materialului: totul este conceput pentru a prezenta parfumul,a carei tenta captivanta alterneaza intre nunate de cupru si vapaia rosie ca de opal.
Prin retusuri rafinate,un praf subtil de aur sporeste stralucirea puternica a sticlutei.  
 
Colectia ELIE SAAB Le Parfum este impregnata cu o lumina calda si rafinata. O sursa infinita de inspiratie, lumina va lua in curand o noua intensitate pentru a imbogati in continuare linia. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ELIE SAAB Le Parfum
 
A aroma, un moment plin de lumina, o viziune a feminitatii.
 
 
 
 
ELIE SAAB Le Parfum este expresia unei semnaturi olfactive exclusive. O evocare solara compusa din acorduri interconectate de floare de portocal si trandafir de miere. Asemeni unui brat plin cu petale incalzite de soarele mediteranean.
 
In jurul acestei semnaturi unice, Francis Kurkdjian a creat o colectie in care fiecare variatie isi are culoarea sa distinctiva si intensitatea sa olfactiva, in care fiecare variatie cristalizeaza chintesenta unui moment de lumina si intruchipeaza o viziune stralucitoare a feminitatii pentru femeile care isi doresc sa isi lase propia stralucire sa licareasca. 
 
 
CATIFELAREA RAFINATA A DIMINETII – THE EAU DE TOILETTE
 
Lumina pala a diminetii. Promisiunea unei zile frumoase. Rochia ei de matase scoate in evidenta o silueta efemera. Exuberant,ca si cum ar pluti in aer,  ea a ales aceasta aroma care sa-i sporeasca feminitatea. Fresh si floral,ELIE SAAB  Eau de Toilette isi elibereaza notele sale feerice, accentele solare evocand exploziile delicate de lumina care ii ofera aura catifelata. 
 
La nota de varf, arome proaspete de floare de mandarin. La nota de inima, gardenia crocanta, confera luminozitatea sa cristalina, rezonand cu notele vibrante si calde de vetiver de la nota senzuala de baza.
 
 
 
STRALUCIREA SOARELUI DE AMIAZA - THE EAU DE PARFUM
 
Acel moment al zilei cand soarele atinge apogeul. Lumina este naucitoare, aproape de un alb pur. Acesta este momentul in care si-a ales sa apara. O coincidenta sublima. O figura captivanta in rochia ei invaluitoare, ea atrage toate privirile si intoarce toate capetele. Lasand in urma sa, accentele solar-lemnoase ale Eau de Parfum. 
 
Absolutul somptuos al Iasomiei Egiptene emana de senzualitate bogata. Buchetul de flori albe ia o noua intruchipare. Acordurile de lemn de cedru devin captivante. 
 
 
 
 
MAGIA AMURGULUI - THE EAU DE PARFUM INTENSE
 
Pe masura ce soarele aluneca usor sub linia orizontului, simturile devin mai puternice. Ultra-senzual, ea paseste mai departe intr-o rochie sclipitoare. Intruparea feminitatii supreme.
O aroma pentru regalitati, un pas increzator … Ea stie ca nu va fi uitata cu usurinta. Si aroma ii reflecta personalitatea, misterioasa si incantatoare. Cu fiecare miscare a ei, lasa in urma triluri floral orientale de Eau de Parfum Intense.O urma de neuitat, o reminiscenta a aurei ei.
 
Intr-o cautare a gloriei olfactive, ylang-ylang– ul descatuseaza senzualitatea, care creaza dependenta a notelor de trandafir de miere. Notele de baza descopera un accord exceptional de patchouli,ale carei fatete sunt accentuate de caldura ambrei.