Style

Megaiahtul lui Steven Spielberg - Seven Seas - opulenţa personificată. Galerie FOTO

21 mar 2011 215 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie
Dacă vă întrebaţi ce-a mai făcut în ultima vreme regizorul premiat cu Oscar, Steven Spielberg, răspunsul este: a navigat cu megaiahtul Seven Seas, noua sa achiziţie.
Regizorul Steven Spielberg a fost de curând văzut la St. Barth's şi St. Maarten etalându-şi "muza" în valoare de 200 de milioane de dolari.
Iahtul lung de 86 de metri a fost făcut la comandă de constructorul german Oceanco. Interiorul este din lemn de alun , lemn de trandafir şi tec căruia i se asortează o piscină Infinity închisă cu un perete de sticlă de 4,5 metri pătraţi dublat pentru a servi şi ca ecran de cinema la nevoie.
Iahtul are camere şi apartamente pentru a găzdui 12 invitaţi plus un echipaj de 26 de oameni, o pistă de aterizare pentru elicopter, un spaţiu privat cu jacuzzi, o sală de sport complet echipată, un centru de spa şi un cinematograf indoor.
Steven Spielberg este unul dintre cei mai galonaţi regizori şi producători de la Hollywood, palmaresul să incluzând titluri ca Indiana Jones, ET, Jurassic Park şi Lista lui Schindler.