Style

Luxos, eco şi inedit. Vezi aici cum arată yahtul viitorului - GALERIE FOTO şi VIDEO

03 iul 2011 3655 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie

Care din miliardarii lumii va cumpăra primul hotel de cinci stele plutitor "eco"? Hermes si producătorul de ambarcaţiuni de lux Wally au creat cel mai luxos yacht ecologic din lume, care are 58 m lungime şi 38 m lăţime, informează site-ul twistedsifter.com.

WHY (Wally Hermes Yacht) este rezultatul uimitor al parteneriatului semnat în iunie 2008 între compania luxoasă Hermes si unul din cei mai mari producători de yachturi din lume, Wally.

Acest yacht costă aproximativ 150,8 milioane de euro. Rămâne de văzut care din miliardarii lumi va fi primul care îl va comanda.

Yachtul, la care s-a lucrat ani buni a fost testat în Gotenburg, Suedia, într-o zonă specială unde s-a putut verifica comportamentul sistemelor de navigaţie şi al motorului.

Ambarcaţiunea are o suprafaţă de 3.900 de mp şi dispune de locuri pentru 16 pasageri şi 24 de membri ai echipajului. În plus, aceasta este dotatâ cu trei punţi, spa, helipad de 100mp, saună, sală de fitness, sală de masaj sală de cinema şi o piscină de 25 mp.