Weekendul acesta va avea loc cea de-a IV-a ediţie a "Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale", obţinute în ferme şi gospodării ţărăneşti, în Bucureşti, la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice.
Participanţii vor avea ocazia să guste din bulzul ciobănesc, preparat după o reţetă unică în ţară, de către sătenii din Sohodol - Bran sau langoş cu smântână, cu usturoi, cu caşcaval, cu dulceaţă sau cu ciocolată, gătit chiar la faţa locului.
De asemenea, în cadrul târgului vor fi de vânzare produse tradiţionale româneşti la preţuri de producător, ca brânzeturi, produse lactate sau mezeluri după reţete de casă, cum sunt cele din judetul Botoşani. Unii producători - care sunt şi proprietari de pensiuni turistice - vor face chiar invitaţii pentru vacanţe la munte, în zona frumoasă a Branului.