Style

Invitaţie la dezbaterea zilei: Ar trebui să le pese românilor de nunta regală din Marea Britanie? Cum comentaţi?

29 apr 2011 68 afişări
Din aceeaşi categorie

Nunta regală din Marea Britanie a atras privirile întregului glob, precum şi atenţia mass-media şi a opiniei publice din România. Este exagerată atenţia acordată acestei nunţi din Marea Britanie sau nu? Ar trebui să le pese românilor de ceea ce se întâmplă în Marea Britanie? Care este elementul de atracţie pentru români, în condiţiile în care între Marea Britanie şi România nu există legături la fel de strânse cum sunt cele dintre Canada şi Marea Britanie, Australia şi Marea Britanie sau alte ţări din spaţiul commonwealth-ului.

Cum apreciaţi promovarea acestui eveniment în lume de către statul britanic pentru a reîmprospăta simpatia pentru monarhia engleză şi Marea Britanie ca ţară. Poate fi considerată această nuntă o uriaşă operaţiune de PR pentru monarhia şi statul britanic. Ce exemple de evenimente ar putea crea România pentru a putea câştiga simpatia mass-media internaţională şi a atrage atenţia întregii lumi? Avem vreo şansă? Ce propuneri aveţi?

Cel mai interesant comentariu asumat (cu nume şi prenume şi adresa de email valide) va fi publicat în ediţia de print de luni.