Style

În weekend Time Out vă invită la…

01 apr 2011 97 afişări de Timeout
Din aceeaşi categorie
În weekend Time Out vă invită la…

Revista Time Out Bucureşti vă face agenda sfârşitului de săptămână: în ce cluburi sunt programate concerte, ce filme rulează la cinema, ce se joacă pe scenele teatrelor sau la ce evenimente puteţi merge cu copiii.

1. Concert: "The house of the rising sun" cu The Animals

Trupa "The Animals " cântă în Bucureşti pe 2 aprilie. Hiturile "The house of the rising sun", "We gotta get out of this place" vor răsuna în clubul Jukebox de la orele 19:00. Un bilet costă 60 de lei (cumpărat înainte) şi 80 de lei (la intrare).

Citeşte mai multe despre concert în Time Out

2. Film: Robert De Niro te duce "Dincolo de limite"

Pelicula "Dincolo de limite" îl urmăreşte pe Eddie Mora (interpretat de Bradley Cooper), un scriitor ratat a cărui viaţă se transformă după ce încearcă un drog. Capacitatea de funcţionare a creierului său este sporită, el va ajunge astfel un expert al speculaţiilor financiare şi îi va atrage atenţia unuia dintre cei mai puternici oameni de afaceri, Carl Van Loon (interpretat de Robert De Niro). Filmul rulează la Hollywood Multiplex duminică de la orele 18:00, 20:30 şi 22:45.

3. Clubbing: Dan le Sac vs. Scroobius Pip

Liricul din Essex Scroobius Pip şi producătorul Dan le Sac compun o satiră electro-pop/hip-hop, prin care critică societatea urbană contemporană cu toate meandrele ei. Aceştia vin la Bucureşti pe 1 aprilie pentru a urca pe scena clubului Control de orele 21:00.

Citeşte mai multe despre Dan le Sac şi Scroobius Pip în Time Out

4. Teatru: Mariana Mihuţ şi Marian Râlea la Bulandra

Piesa "Îngropaţi-mă pe după plintă" se joacă pe scena Teatrului Bulandra pe 1 aprilie de la orele 18:30. Regia îi aparţine lui Iury Kordonsky. Din distribuţie fac parte
Mariana Mihuţ, Marian Râlea, Claudiu Stănescu, Andreea Bibiri, Marius Florea Vizante, Valentin Popescu. O piesa ce nu trebuie ratata!

Citeşte cronica piesei "Îngropaţi-mă pe după plintă" în Time Out

5. Concert: Iris cântă pe Strada ta

Iris cântă în True Social Club pe 1 aprilie. "Trenul fără naş", "Somn bizar", "Mătase albă", "Baby", "Floare de iris" şi alte hituri ale trupei se vor auzi de la orele 23:00. Un bilet costă 30 de lei.

6. Târg: Dress to Impress

Margo Lounge găzduieşte pe 2 şi 3 aprilie a zecea ediţie a târgului "Dress to Impress". Acesta este deschis în Centrul Vechi între orele 12:00 şi 19:00 şi propune accesorii vintage, handmade şi creaţii de designer.

Citeşte mai multe despre în Time Out

7. Dans: Edward Clug în Tango.Radio and Juliet

Spectacolul regizat de Edward Clug, balerin şi coregraf român care se află la conducerea Companiei de balet din Maribor, se joacă pe scena Operei Naţionale. Duminică, pe 3 aprilie de la orele 19:00 îi veţi vedea pe scenă pe Alexandra Gavrilescu, Valentin Stoica, Adina Tudor, Mihai Mezei, Diana Tudor, Bogdan Canila, Bianca Fota şi Gigel Ungureanu, Mihai Mezei, Virgil Ciocoiu, Takashi Okita, Raul Oprea şi Vlad Mărculescu.

Cronica Tango. Radio and Juliet în Time Out

8. Copii: Atelier de fotografie la Institutul Francez

Pe 2 aprilie la Institutul Francez copiii îşi vor petrece ziua alături de Alisa Tarciniu. Cei mici vor analiza lucrările unora din marii fotografi francezi, vor învăţa regulile elementare pentru obţinerea unui clişeu corect şi vor pune în practică noile cunoştinţe. Atelierul destinat copiilor cu vârste între 11 şi 15 ani începe de la orele 14:00. De la orele 16:00 sunt aşteptaţi copiii cu vârste între 6 şi 10 ani. Taxa de participare este de 20 de lei. Înscrieri la taalisa@yahoo.com

9. Prin Oraş: Picnic în Parcul Izvor

Portocala Mecanică propune pentru 3 aprilie de la orele 12:00 o după-amiază la iarbă verde, mai exact un picnic în Parcul Izvor. Mergeţi cu coşul de merinde. Recuzita de jocuri (frisbees, mingi, corzi şi altele) o găsiţi acolo. Pe lângă picnic, evenimentul poate fi chiar util. Câţiva mecanici pricepuţi de la Veloteca, Biciclop şi I'Velo vor bifa fişa tehnică a bicicletelor voastre.

10. Expoziţie: Flori şi florărese la MŢR

Expoziţia de la MŢR face o paralelă între Bucureştiul interbelic şi cel contemporan, între florăresele de altădată şi cele de acum. Mirela Trăistaru, Lucian Muntean şi Justinian Scărlătescu prezintă prin intermediul picturii, fotografiei şi al reportajului diferenţele dintre armosfera pieţei de flori din Bucureştii vechi şi ceea ce se întâmplă acum. Expoziţia poate fi vizitată între orele 10:00 şi 18:00.

Citeşte mai multe în Time Out