Style

Good Life

05 iun 2013 246 afişări de Roxana Pricop
Din aceeaşi categorie

Indexul locurilor şi produselor exclusiviste iubite de bon-viveuri şi connaisseuri, de inspiraţie internaţională.

1. Rebel cu stil

Ingenuitatea lui James Dean, băiatul rău al anilor cincizeci, a rămas legendară şi este încă o temă de inspiraţie în lumea modei. Despre spiritul tânăr şi rebel al actorului este vorba şi în colecţia primăvară-vară a casei italiene de modă Canali, o referinţă în moda de lux pentru bărbaţi.

Costumele de bumbac şi mătase, cu buzunare rotunjite la piept şi talie strânsă, în culori de vară precum roz-crem, albastru-azur, verde lime deschis şi gri-cositor, accesorizate cu eşarfe cu buline, sunt la fel de potrivite pentru o seară pe terasa unui restaurant chic din insula Capri, dar şi pentru o întâlnire de business. Canali se află în Bucureşti, pe Calea Dorobanţilor nr. 196.

2. Păcate pentru îngeri

Ciocolata este păcatul vinovat care a cucerit iremediabil întreaga lume. Din cele mai alese soiuri de cacao, în combinaţii cu portocale, nuci caramelizate sau fructe confiate, ciocolata produsă de Comtesse du Barry are toate ingredientele unui desert aristrocrat. „Infernul îngerilor“ este numele unui pachet de ciocolată, denumit special să descrie plăcerea amestecului dintre dulcele cicolatei şi cel al fructelor caramelizate, „o decădere“ delicioasă.

Magazinul Comtesse du Barry este situat pe Strada Episcopei şi oferă pentru gurmanzi, alături de specialităţi de ciocolată  şi multe alte trufandale à la française.

3. Toate pânzele sus

Cei care aleg să petreacă vacanţa de vară pe mare, pe un velier,  ştiu că puţine lucruri se compară cu aventura pe valuri şi  camaraderia care se leagă între pasageri, pe punte. Pentru cei care ştiu să facă diferenţa dintre prova şi pupa, clubul de iachting Yacht Club Regal Român pune la dispoziţie ambarcaţiuni pentru închiriere, iar pentru cei care se visează timonier Yacht Club asigură cursuri de pregătire.

Nu mai rămâne decât să nu uitaţi să luaţi în bagajul de bord costumul de baie,  mănuşile speciale pentru sailing, ochelari de soare, pălărie şi pantofi de punte.

4. E lux, e swiss made

Când te gândeşti la ceasuri de lux, şansele sunt uriaşe să ai în minte numele unei mărci elveţiene. Fie că este vorba de Girad Perregaux, Ulysee Nardin, sau

Tag Heuer, ceasurile elveţiene sunt întotdeauna o declaraţie despre statutul purtătorului. Magazinul Galt aduce în Bucureşti câteva dintre cele mai renumite mărci de ceasuri din industria orologeră printre care cele mai noi ediţii lansate la târgurile de ceasuri SIHH şi Basel World. Magazinul Galt se află pe strada George Enescu, nr. 5.

5. Stil florentin

O piesă de mobilier de inspiraţie italiană, din lemn de nuc sau de plop, o canapea îmbrăcată în piele sau draperii din ţesături alese pot schimba atmosfera unei case, transformând spaţiul într-o oază de relaxare sau de lux auster. Casa de decoraţiuni interioare Regal Decor vine în ajutorul îndrăgostiţilor de Florenţa şi propune un set de piese de mobilier şi ţesături de inspiraţie florentină. Regal Decor se află pe strada Popa Rusu, nr.10.