Style

Gift Shop-Blănuri urbane

28 nov 2013 399 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

„Furs and the City“  de Païsi  reinterpretează blănurile, coborându-le de pe piedestal în stradă, în mijlocul vieţii urbane. Blănurile devin astfel un accesoriu de purtat şi în timpul zilei, asortate la blugi sau alte ţinute casual. Echipa de designeri Païsi, cel mai nou brand de blănuri de pe piaţa românească, a creat 62 de piese-statement „Furs and the City“, combinând blănuri „high-end fashion“ (vizon, chinchila, vulpe argintie, orylag, castor) cu materiale preţioase urbane (lână, caşmir, bumbac, dantelă, stofă).

Odată cu lansarea „Furs and the City“, Païsi a deschis în inima capitalei (strada Londra 45) şi un spaţiu event-concept- Atelier Païsi, locul unde pasionatele de modă şi  cultură urbană îşi pot da întâlnire. 

Marca Païsi e originară din Grecia şi are o istorie de 70 de ani în meşteşugul şi arta blănurilor. O blană Païsi costă în jur de 2.000 de euro.

Aflaţi mai multe idei de cadouri  în ediţia de decembrie a DA Premium, care apare pe piaţă maine, 29 noiembrie,  pentru abonaţii Ziarului Financiar.