Style

FreyWille lansează patru bijuterii parfumate

16 oct 2014 312 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

FreyWille, producătorul vienez de bijuterii înfiinţat în 1951, a lansat patru parfumuri, disponibile de luna aceasta şi în România, în cadrul celor două magazine din Bucureşti.

“Un parfum este precum o pelerină magică, o rochie invizibilă ce poate deveni o extensie a personalităţii noastre sau care din contră, ne poate transforma. Utilizarea unui parfum bun denotă prestanţă, încredere în sine şi atitudine pozitivă”, spun reprezentanţii FreyWille.

Cele patru parfumuri sunt Sphinx Magique, Sphinx Innocent, Sphinx Rose şi Sphinx Mystique.

Sphinx Magique este o combinaţie de ierburi proaspete, limetă şi piersică, ce îi dau compoziţiei o notă de prospeţime aparte.

Sphinx Innocent este un amestec de iris, magnolie şi iasomie proaspătă. Este foarte feminin şi poate fi purtat atât ca un parfum de zi, cât şi de seară.

Sphinx Rose este un buchet de trandafiri de Damasc, frezii, crini şi bujori. Completat prin notele de bază de vanilie, ambră şi mosc el este o esenţă pur feminină.

Sphinx Mystique combină preţiozitatea trandafirului cu o adiere exotică de patchouli. Această esenţă florientală surprinde şi seduce prin arome dulci şi lemnoase.