Style

Din vorbă-n vorbă cu… Marina Aristotel, managing director AVRA Aesthetic Institute: despre pictură, Australia şi business

20 feb 2018 837 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Institutul de estetică corporală şi facială AVRA Aesthetic Institute şi-a deschis porţile în anul 2017, pe strada Paris din centrul Capitalei, într-o clă­di­re care mai găzduieşte magazinul Malvensky şi restaurantul Maize, fiecare pe câte un etaj. AVRA, un institut de estetică corporală şi facială ce oferă tratamente neinvazive, pentru remodelare şi rejuvenare, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Marina Aristotel este managing directorul acestui institut, însă este totodată un artist „cu acte în regulă“ şi un călător avid. Înainte de a deţine poziţia actuală, ea a fost brand manager al magazinului de lux Burberry din Capitală, iar anterior a lucrat în telecom. Pasiunea pentru artă a făcut-o însă să se orienteze de-a lungul timpului către industrii care au în centru frumuseţea, într-o formă sau alta.

 

 

Un obiect pe care îl port întotdeauna cu mine şi care mă reprezintă este… un colier personalizat cu semnătura mea, pe care l-am primit cadou.

 

Cartea pe care o citesc acum este… „Sapiens - Scurtă istorie a omenirii“, de Yuval Noah Harari.

 

Pasiunea mea este… arta, întotdeauna mi-a plăcut să pictez. De aproape şapte ani este mai mult decât un hobby, pentru că începând cu anul 2012 am urmat cursurile Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, secţia Pictură, obţinând licenţa şi masterul.

 

Destinaţia de vacanţă pe care aş recomanda-o este… Australia şi Noua Zeelandă. Este o experienţă în sine deoarece natura şi modul de viaţă diferă mult faţă de ce întâlnim în Europa.

 

O descoperire recentă din Bucureşti este… Linea ICloser to the moon. Am redescoperit acest rooftop după ce am văzut noua amenajare specială pentru iarnă, cu domuri transparente ce te duc cu gândul la staţiile spaţiale.

 

Un monument, muzeu, clădire care m-a impresionat în călătoriile mele este… Meteora din Grecia.

 

Ceasul pe care îl port la mână este… Rolex Oyster Perpetual.

 

Parfumul meu preferat este… Santal33 de la Le Labo.

 

Beau întotdeauna cu plăcere… ceai de rooibos, mai ales dacă este de la Mariage Freres.

 

Primul lucru pe care îl fac când ajung într-un oraş nou este… să descopăr locul din care pot vedea oraşul de la înălţime. Poate fi un obiectiv turistic din care ai cea mai bună vedere asupra oraşului sau un restaurant la un etaj superior. Cred că acest tip de privire de ansamblu te ajută să îţi formezi o părere despre oraş şi să alegi ce îţi doreşti să descoperi în zilele care urmează.

 

Cea mai recentă achiziţie exclusivistă este… Panama Hat, o pălărie pe care mi-o doream de mult şi pe care am achiziţionat-o în ultima vacanţă în Panama.

 

Cea mai recentă realizare este… lansarea AVRA Aesthetic Institute. Ideea lansării unui institut de estetică corporală şi facială a venit atunci când am văzut rezultatele folosirii tehnologiilor neinvazive, de ultimă oră, în clinicile de estetică din Grecia deţinute de familia soţului meu. La acel moment majoritatea tehnologiilor pe care le-am văzut atât acolo, cât şi în alte ţări, nu erau prezente în România deşi domeniul este în creştere. La nivel internaţional numărul terapiilor neinvazive creşte faţă de cele invazive. De atunci şi până astăzi m-am dedicat acestui proiect, iar deschiderea Institutului, la sfârşitul anului 2017, consider că este una dintre cele mai mari realizări.

 

Bijuteriile mele preferate sunt… cele din colecţia Infinity de la Malvensky.

 

Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea este… Cy Twombly. Am o listă lungă, dar cred că acest artist ocupă primul loc.

 

Sporturile pe care le practic cu plăcere sunt... schi, water schi, iar în această iarnă am descoperit surf-ul.

 

Un loc de neuitat pe care l-am descoperit în călătoriile mele este… Whitsunday Island din Australia. Pe această insulă este un loc magic, Whitehaven beach, o plajă de 7 km cu un nisip de silice, alb imaculat. Deşi cred că unele dintre cele mai frumoase plaje din lume sunt în insulele din Grecia, acest loc a devenit preferatul meu şi cu siguranţă oricine ajunge acolo va descoperi cu bucurie acest loc unde nisipul alb se amestecă cu o apă turcoaz. Zona face parte dintr-un parc naţional, fiind protejată de autorităţi.

 

Plăcerea mea vinovată este… profiterolul, iar de anul trecut am descoperit cel mai bun profiterol gourmet din Bucureşti, la Delichoux.