Style

Cum le-a ţinut piept Silvia, fetiţa de mingi care a jucat alături de Andrei Pavel, legendelor tenisului John McEnroe şi Mansour Bahrami

25 apr 2012 673 afişări de Bogdan Alecu
Din aceeaşi categorie

Orice meci de tenis care are ca protagonişti legende precum Ilie Năstase, Andrei Pavel dar şi pe americanul John McEnroe sau Mansour Bahrami este unul spectaculos, cu lovituri incredibile şi schimb de replici acide, însă meciul demonstrativ de aseară "4 Stele Pline de Energie" din cadrul BRD Năstase Ţiriac Trophy 2012 a mai avut un star - micuţa Silvia.

Fetiţa de mingi i-a luat locul în timpul setului i-a luat locul lui Ilie Năstase şi a jucat în "echipa" României alături de Andrei Pavel împotriva legendelor tenisului John McEnroe şi Mansour Bahrami.

Şi pentru că a jucat bine, Năstase i-a permis să mai joace câteva puncte, iar la final chiar John McEnroe a felicitat-o pentru cum a jucat. Dacă până în acel moment miile de spectatori erau cuceriţi de jocul celor patru, jocul Silviei i-a făcut să îi scandeze numele şi au aplaudat-o la scenă deschisă în timp ce comentatorul jocului vorbea de "o predare de ştafetă între generaţii".

Demonstraţia de tenis s-a încheiat cu victoria lui John McEnroe şi a lui Mansour Bahrami care s-au impus cu 7-7 şi 10-5 împotriva lui Ilie Năstase şi a lui Andrei Pavel, susţinuţi şi de Silvia.