Style

Corporatiştii români se reunesc în februarie la Poiana Braşov pentru Corporate Games

27 nov 2012 1364 afişări de Cătălina Butan, Andrei Cîrchelan
Din aceeaşi categorie
Corporatiştii români se vor întrece în 10 discipline sportive în perioada 7-10 februarie la Poiana Braşov, în cadrul ediţiei de iarnă a Corporate Games. Acesta este cel mai mare eveniment sportiv mondial pentru amatorii corporatişti.

Evenimentul a fost lansat oficial la reşedinţa ambasadorului britanic la Bucureşti, Martin Harris.

Costul participarii la eveniment pentru sportivi variază între 69 de euro şi 145 de euro de persoană în funcţie de sporturile practicate. România este prima ţară din Europa care organizează o ediţie de iarnă a Corporate Games.

Corporatiştii vor putea alege între între următoarele sporturi: înot, curling alpin, hockey, tenis de masă, volei pe zăpadă, ski, snowboard, bowling.

Printre participanţii ediţiei din vară a festivalului Corporate Games, cunoscute şi ca jocuri olimpice pentru corporatiştii amatori, s-au numărat reprezentanţi ai Adobe România, BCR, fondului de investiţii Franklin Templeton, British American Tabacco, Romtelecom, Aqua Carpatica şi mulţi alţii.

Înscrierile la eveniment se mai pot face până pe 20 decembrie 2012.

Comunitatea Corporate Games a luat fiinţă în anul 1986, în statul american California, oferind companiilor şi organizaţiilor un cadru pentru formarea spiritului de echipă. Festivalul polisportiv are loc în peste 20 de ţări şi peste 50 de oraşe din lume.