Style

Charlie Sheen a fost dat afară din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”

08 mar 2011 783 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie
Charlie Sheen a fost dat afară din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”

Charlie Sheen, actorul american care a fost mediatizat în ultima perioadă ca urmare a problemelor din viaţa sa personală a fost concediat, luni, de la serialul său de succes, "Doi bărbaţi şi jumătate", difuzat pe postul de televiziune american, CBS, scrie Reuters.

"După o atentă analiză, televiziunea Warner Bros. a renunţat la serviciile lui Charlie Sheen care a jucat în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" ca urmare a comportamentului neadecvat pe care acesta l-a avut atât în plan profesional cât şi personal", au declarat producătorii de la Warner Bros.

Sheen a fost cel mai bine plătit actor din televiziunile Statelor Unite cât şi din serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", care este cea mai populară comedie a postului american de televiziune, CBS.

Contractul actorului american, care a fost semnat în luna mai a anului trecut, prevedea două noi sezoane pentru serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" şi îi oferea acestuia 27,5 milioane de dolari pe an. Potrivit presei americane, Charlie Sheen intenţionează să dea în judecată grupul Warner pentru nerespectarea termenilor contractuali.