Style

Cei mai bogaţi tineri din showbiz. Majoritatea nici n-au împlinit 20 de ani

18 mar 2012 3961 afişări de Paul Comsa
Din aceeaşi categorie
Cei mai bogaţi tineri din showbiz. Majoritatea nici n-au împlinit 20 de ani

Tineri, faimoşi, plini de bani şi cu o întreagă lume la picioare. Astfel ar suna o scurtă caracterizare a celor mai bogate vedete din noul val al industriei showbizului. La nici 20 de ani, actori sau cântăreţi precum Justin Bieber, Destiny Hope Cyrus sau Taylor Lautner au adunat averi de invidiat, pe care alţi oameni nu reuşesc să le agonisească nici măcar într-o viaţă.

Revista Forbes publică un articol despre cei mai bogaţi tineri din showbizul american, cu menţiunea că pe lângă cei cinci "vin tare din urmă" şi alte vedete care abia au trecut de pubertate, precum Selena Gomez, Jaden Smith, Willow Smith, Dakota Fanning şi Elle Fanning.

Justin Bieber, 18 ani, unul dintre cei mai bogaţi tineri din industria showbizului, a câştigat peste 50 mil. dolari într-un singur an (2010), de pe urma filmului "Never Say Never" şi a parfumului "Someday". La numai 18 ani, Bieber are deja o stradă cu numele lui într-un oraş din Texas şi este unul dintre cei mai celebri actori şi cântăreţi din SUA.

Destiny Hope Cyrus, 19 ani, cunoscută şi sub pseudonimele Miley Cyrus şi Hannah Montana, a câştigat peste 50 mld. dolari în ultimii doi ani din turnee şi apariţiile în lungmetrajele "The Last Song" şi "Hannah Montana", precum şi a serialului cu acelaşi nume. De asemenea, tânăra milionară a încasat sume importante de bani de la Disney din vânzarea de tricouri şi accesorii imprimate cu imaginea şi numele ei.

Nick Jonas, 19 ani, a reuşit să intre în topul tinerilor milionari din showbiz cu încasări de zeci de milioane de dolari din vânzări de albume, apariţii tv şi în filme.

Taylor Lautner, 20 de ani, a încasat 25 mil. dolari de pe urma seriei "Twilight"şi 7,5 mil. dolari pentru debutul în thriller-ul "Abduction".

Angus T. Jones, 18 ani, actorul care interpretează personajul Jake din serialul Two and a Half Men, a încasat anul trecut circa 300.000 de dolari pe episod, venituri care l-au propulsat în numai câţiva ani în topul celor mai bogaţi tineri din lume.