Style

Călin Popescu Tăriceanu, locul 3 la Campionatul Naţional de Viteză

24 iul 2011 313 afişări de Mediafax
Din aceeaşi categorie
 Călin Popescu Tăriceanu, locul 3 la Campionatul Naţional de Viteză de la Sinaia

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu se numără printre câştigătorii etapei a IX-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă de la Sinaia, el ocupând locul al treilea la clasa "I" - Automobile Istorice, clasă la care a concurat, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Călin Popescu Tăriceanu a concurat, vineri, la Sinaia, în cadrul etapei a IX-a a Campionatului Naţional de viteză în Coastă, la finalul competiţiei fostul premier clasându-se pe locul al treilea la categoria "I" - Automobile Istorice, a declarat Mădălina Roşu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sinaia, instituţie care este co-organizator al evenimentului.
Tăriceanu a concurat pe un automobil Lancia Fulvia şi a intrat în concurs cu numărul 222, alături de alţi 67 de piloţi.


Aceasta nu este prima participare a lui Călin Popescu Tăriceanu la cursa de viteză de la Sinaia, care a ajuns la cea de-a treia ediţie. El a participat şi anul trecut la aceeaşi cursă, singura din România care se desfăşoară pe un traseu urban.


Duminică, la Sinaia, este aşteptat să intre în concurs, în cadrul etapei a X-a a aceluiaşi campionat, preşedintele PSD, Victor Ponta.


Potrivit listei cu piloţii înscrişi, Ponta va concura pe un Mitsubishi Evo X, maşină care în versiunea standard are 295 de cai putere.
În acest weekend, la Sinaia, se desfăşoară etapele a IX-a şi a X-a ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, sub denumirea "Trofeul Sinaia Forever".


Ediţia de anul acesta va fi a treia a Trofeului "Sinaia Forever", cursa automobilistică la care s-au înscris 76 de piloţi, având o lungime de 3.015,2 metri, iar diferenţa de nivel de la start la sosire fiind de 163,3 metri.