Style

Bulgari deschide un nou hotel, în Londra

03 mar 2011 42 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
Bulgari deschide un nou hotel, în Londra

Casa de modă Bulgari va deschide anul viitor un hotel şi în Londra pentru a se alinia trendului care a facut din capitala Marii Britanii locul preferat de expunere al brandurilor de lux.

Lanţul de hoteluri Bulgari care operează deja în Milano şi Bali a confirmat la începutul anului ca noua proprietate va fi ridicată, în 2012, în cartierul exclusivist Knightsbridge.

Hotelul va avea 85 de camere dintre care 7 apartamente Bulgari care măsoară peste 200 de metri pătraţi. Apartamentele vor avea ca temă principală argintul şi vor fi amenajate de designerii Antonio Citterio şi Patricia Viek&Partners, echipa din spatele celorlalte două hoteluri Bulgari.

Invitaţii hotelului vor avea la dispoziţie şi o piscină interioară, parte dintr-un spa de 2000 de metri pătraţi, un centru de fitness, un cinematograf privat dar şi o sală de bal.

Până la sfârşitul anului viitor Londra se va putea mândri de asemenea cu investiţii noi diin partea ME by Sol Melia, Shangri-La şi Alrov, alături de W London şi The Savoy care a fost recent renovat.