Style

Balerine urbane. Ce stil adoptăm primăvara aceasta?

29 ian 2013 432 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Designerul Maria Lucia Hohan propune pentru colecţia de primăvară-vară, linii din ce în ce mai simple, forme clasice reinterpretate, care urmăresc şi remodelează silueta. Noua colecţie are o cromatică exotică, care duce cu gândul la călătorie, printre nuanţe găsindu-se ametist, mojito, lime, watermelon, papaya şi sunset. Rochiile designerului  au  dantelă, albă sau neagră, montată pe materiale care permit purtarea lor fără jupă, volane montate într-o nouă formulă şi aduse în contemporan iar piesele din voaluri de mătase combinate cu detalii din piele aurie creează iluzia unor bijuterii purtate pe piele. Din  colecţie fac parte şi rochiile cu lungime medie inspirate din costumul de balet sau rochiile lungi de seară din soft tulle

Noua linie MLH este deja disponibilă pe multe pieţe din Europa, SUA şi Asia, creaţiile designerului fiind deja cunoscute printre vedetele de la Hollywood şi în scena modei internaţionale. Lana Del Rey, Dita Von Teese, Maria Sharapova sau Diane Kruger au îmbrăcat MLH în diferite pictoriale publicate în reviste internaţionale.

În Bucureşti, toate modelele noi sunt deja disponibile la showroomul din strada Carol Davila 21 - Cotroceni sau pe magazinul online www.mlh-shop.com, unde se pot comanda şi made-to-measure, cu livrare în 15-20 zile.