Style

Aţi observat cravatele din filmul "Lupul de pe Wall Street"?

15 ian 2014 7633 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Pentu un film ca "Lupul de pe Wall Street", unde majoritatea personajelor sunt brokeri şi prostituate, cea mai mare provocare pentru un stilist a fost să se gândească la costume sobre şi lenjerie intimă, scrie The Wire. Sandy Powell, stilistul  care a îmbrăcat personajele din cea mai recentă producţie a lui Martin Scorsese, a spus pentru The Wire  că cea mai mare provocare pentru costumarea brokerilor  a fost să diferenţieze ţinutele pentru o mare de bărbaţI ce trebuiau  să fie îmbrăcaţI la costum. Aşadar,  cel mai bun mod pentru a personaliza stilul fiecăruia a fost prin cravatele diferite. De la modele roşii cu buline, la imprimeuri geometrice şi patternuri abstracte, "Lupul de pe Wall Street" e o paradă de cravate cu imprimeuri creative.

Deşi moda anilor ’90, perioada în care are loc acţiunea filmului, e cunoscută ca o etapă nefastă în istoria modei, Sandy Powell nu a pus accent pe stilul excesiv de atunci, ci a punctat  în cazul “personajelor negative”  vulgaritatea de a purta haine doar pentru că sunt scumpe, nu neapărat estetice.

“Femeile din fim au fost îmbrăcate după modelul “Versace Super girl” “, a spus Powell,  dând exemplul lui Naomi, a doua nevastă a lui Belfort, personajul principal din film.