Style

Ascultaţi aici melodia pe care vor dansa prinţul William şi Kate Middleton la nunta regală

18 apr 2011 443 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie
Un cadou musical din partea lui George Michael pentru nunta lui Kate şi William

Melodia pregătită de George Michael pentru cuplul regal care se va căsători pe 29 aprilie este coverul lui Stevie Wonder "You and I".

Cântăreţul de 47 de ani, care a fost un prieten apropiat al prinţesei Diana, este de părere că melodia "You and I" este alegerea perfectă pentru nunta celor doi, încurajând fanii să o downloadeze gratuit, aceasta fiind disponibilă pe pagina de internet CNN.

"Melodia se numeşte 'You and I'. A fost scrisă şi înregistrată în 1972 de către Stevie Wonder, care a dorit ca această melodie să fie distribuită gratuit. Melodia este perfectă", a spus Michael în cadrul emisiunii Piers Morgan Tonight de pe postul de televiziune CNN.

Potrivit lui Michael, Kate şi William au fost de acord ca melodia să fie cântecul lor de nuntă. "Mi-au trimis un mesaj în care mi-au spus că le-a plăcut melodia. Este singura confirmare de care aveam nevoie", a declarat Michael pe pagina sa de Twitter.

Pentru cei care doresc descărcarea melodiei de pe internet s-a pus la dispoziţie şi un cont deschis de William şi Kate, care a fost făcut pentru ca invitaţii să poată dona bani pentru cauze nobile în locul cadourilor de nuntă.