Style

A apărut programul care arată exact cum au fost "photoshopate" vedetele înainte să apară pe coperţile revistelor. Vedeţi noi imagini cu realitatea din spatele perfecţiunii vedetelor

29 nov 2011 5377 afişări de Adrian Voicu
Din aceeaşi categorie

Le-aţi văzut în toate revistele, aţi vrut să le copiaţi înfăţişarea, dar concluzia se reduce la o simplă propoziţie: "Nu le puteţi copia decât dacă aveţi talent la editarea foto".

Este vorba despre vedetele care apar în revistele glossy. Cu pielea fină, fără riduri, cu rotunjimi exact acolo unde trebuie, pur şi simplu fără niciun defect.

Dar acum un program dezvoltat de doi IT-işti a reuşit să arate exact schimbările făcute cu ajutorul programelor de editare foto.

Hany Farid şi Eric Kee, de la Darhtmouth College din New Hampshire, oamenii din spatele proiectului au declarat că motivaţia din spatele proiectului este oferirea unei imagini reale a fotografiilor care au fost schimbate cu ajutorul unor programe precum Photoshop.

Aşadar, ce vedeţi în ultima secvenţă a pozei este o imagine care arată gradul de intervenţie asupra imaginii originare, roşul reprezentând cele mai multe intervenţii, iar albastrul, cele mai puţine.

Sursa: Mailonline

Cu un LIKE la pagina de Facebook a Ziarului Financiar (www.facebook.com/ZiarulFinanciar) veţi fi conectaţi în timp real la cele mai importante ştiri.