Style

10 lucruri de făcut pentru a începe anul într-o notă optimistă

09 ian 2013 369 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

 

Învaţaţi ceva nou

Cei de la romania.dailysecret.com recomandă Şcoala de balet, Ballet Art,  condusă de primbalerina Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian, Prof. Iolanda Petrescu care împărtăşeşte cursanţilor din experienţa câştigată la Conservatorul de balet din Paris. Şcoala se află pe strada Dr. Staicovici, nr. 4C.   

Purtaţi roşu

Ianuarie are nevoie de puţin puls, măcar în garderobă sau pe buze. Purtaţi unul din outfiturile de sezon de la Dolce&Gabbana sau Valentino şI o pereche de pantofi Christian Louboutin, asortate la rujul “Le Rouge”  Givenchy.

Schimbaţi designul camerei preferate

Simplificaţi, dacă se poate, un început “curat” face loc pentru idei noi şI eventuale  achiziţii pe care le veţI face în cursul anului.

Citiţi o carte bună, vizionaţi un film revelator

ÎncercaţI filmele “Another Earth” de Mike Cahill  şI “Ghost Dog:The way of the Samurai”, de Jim Jarmusch. Cel din urmă e mai vechi dar merită văzut.

Călătoriţi într-un loc inedit

Specialiştii spun că anul acesta în Islanda se va vedea cea mai spectaculoasa Aurora Polară din ultimii 10 ani.

Cumpăraţi bijuterii cu mesaj

Fie că mesajul stă în povestea realizării bijuteriei sau e chiar scris pe ea, bijuteriile astfel personalizate devin un fel de statement al purtătorului.  Magazinul Hobirama, din Hanul cu Tei,  a adus recent bijuterii Living en Bermudas, realizate manual, dar şI bijuterii Bjorg .

Luaţi masa într-un restaurant nou

PuteţI încerca delicatese moleculare la restaurantul The Artist sau preparate exotice la Sofa. Ambele sunt deschise recent, în Centrul Vechi (The Artist) şI Dorobanţi (Sofa).

FaceţI sport

Chiar dacă e vorba doar de jogging în parc…

Cumpăraţi un parfum nou

Good Girl gone Bad, by Kilian, se găseşte la parfumeria Madison şi sună îndeajuns de provocator ca să injecteze puţină adrenalină la început de an.

 

 

 

 

 

 

Citeşte şi: