După Afaceri

Smells like Christmas spirit sau ce cadouri copilăroase poţi alege dacă ai rămas în pană de idei. Astăzi este ziua copilăriei şi a darurilor care te trimit cu gândul la vremurile de demult. GALERIE FOTO

21 dec 2018 402 afişări de Mădălina Dediu Panaete
Din aceeaşi categorie

Când eşti copil, sărbătorile de iarnă şi ziua de naştere sunt cele mai aşteptate perioade din an şi nici nu se termină bine că abia le aştepţi pe următoarele. Ca adult însă, aceste perioade au o altă însemnătate, sunt perioadele care aduc linişte şi poate singurele care ni-i aduc în jur pe cei dragi.

Totuşi, cumva, de Crăciun, cu toţii suntem iar copii, ne bucurăm de fiecare fulg de nea, de bradul împodobit şi, evident, de cadourile de sub el. Aşa că ne-am gândit cumva să ne întoarcem în timp, la cadourile pe care le-am primit sau ni le-am dorit în copilărie la Crăciun. Le-am adaptat însă la adulţii nostalgici care suntem astăzi, adulţi care au lăsat sania pentru snowboard sau schi şi s-au modelat după noile trenduri.

De la îmbrăcăminte de iarnă la accesorii „de joacă“ la care acum 20-30 de ani nici nu visam, toate pot fi astăzi cadouri care ne aduc aminte de copilărie. Şi accesoriile chic sau „celebrele“ biciclete Pegas ne trimit cu gândul la trecut, însă ne fac şi să ne bucurăm că trăim aceste vremuri care abundă în inovaţie şi tehnologie. Chiar dacă nu mai suntem copii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joc de societate Monopoly Game Of Thrones, preţ 199 de lei, cartureşti.ro