După Afaceri

SECRETELE din bucătăria restaurantelor: Ce NU TREBUIE să comanzi şi cum sunt înşelaţi clienţii

06 feb 2014 633 afişări de Mediafax
Din aceeaşi categorie

Saliva în mâncare, lista neagră a clienţilor şi "ofertele speciale" sunt câteva dintre secretele pe care fiecare persoană trebuie să le cunoască atunci când alege să cineze într-un restaurant.

Astfel, folosind informaţii din interiorul celor mai importante restaurante din lume, acordate de maeştri bucătari şi somelieri, scriitoarea Imogen Edwards - Jones a dezvăluit secretele din spatele industriei alimentare, relatează dailymail.co.uk.

Cartea ei "Restaurant Babylon" prezintă câteva lucruri pe care orice client trebuie să le cunoască atunci când merge să cineze la restaurant.

Potrivit scriitoarei, consumatorii "neavizaţi" vor comanda întotdeauna ofertele speciale ale restaurantelor, neştiind că acestea reprezintă mâncarea de care bucătarii - şefi vor să scape cât mai repede.

Citiţi articolul integral pe www.mediafax.ro