După Afaceri

Pentru lux

24 sep 2013 320 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

În cele 100 de pagini ale ediţiei aniversare DA Premium vorbim lumii din nou despre lux, de data asta  propovăduind un stil de viaţă frumos, bogat în experienţe şi, e adevărat, datorat în mare parte banilor.

Dar nu despre bani e vorba, pe ei îi poţi avea şi poţi să nu ştii în ce să-i investeşti şi cum să-i foloseşti ca să-ţi facă viaţa ta şi a celor din jur mai frumoasă. Predicăm întocmai ce ar trebui să însemne luxul ca mod de viaţă , pe ce me­rită să dai banii, ce-ţi rămâne şi ce e vărsare de vânt.

O lucrare de artă, o călătorie, o experienţă gastronomică de stele Michelin sau un ceas de colecţie sunt toate lucruri prin care banii te aduc mai aproape de dumnezeire, fără să fie Dumnezeu.

În ediţia de faţă i-am întrebat şi pe câţiva oameni de business avizaţi care ar fi cele zece porunci ale luxului - lucrurile pe care ar trebui să le experimentezi ca să spui că nu ai avut bani degeaba.

Tot în paginile ce urmează veţi afla câte ceva despre cartea de vizită a restaurantelor de top din oraş, despre ce nu trebuie să lipsească din garderoba de sezon sau dintr-o casă în tendinţe. În cadrul rubricii de design Gilda Lazăr, director la JTI, ne-a primit în vizită şi ne-a povestit despre cum a investit ea banii frumos, în antichităţi care îi fac casa mai nobilă, iar din rubrica de travel aflaţi de ce oraşe ca New York sau Hong Kong sunt destinaţii de neratat într-o viaţă.   

Lectură plăcută!